reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
c789e61a37dc890cff71c27c8d5aeaa59aff75b8.jpg
97897aa990cc9e0feaf22f8a40675cf98bd190d3.jpg
A taki fotelik planuję kupić, jak widać jest rozkładany,

Jak dziecko podrośnie to się obniża materac i na pewno nie sięgnie do karuzeli. Ja mam w pastelach, jest karuzela, projektor są odgłosy lasu, rzeki i bicia serca i kilka popularnych kołysanek francuskich. Niby pan mówił, że można coś samemu nagrać, ale nie obczaiłam jak. Kaczuszki można zdjąć i zawiesić coś innego, poszukam coś białego i czarnego. Mi najbardziej zależy na melodyjkach.
Co ja bym bez was zrobiła, no szczotki nie mam:errr:
Dosiegnie [emoji23] moja jak wstawala w lozeczku na najnizszym poziomie to polamala cala poprzednia karuzelke [emoji23] juz to gdzies tu kiedys pisalam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tą karuzele z Fisher price ale dziwi mnie ze ona tak nisko wisi. Między materacem a karuzela jest tak mało miejsca,że wydaje mi się,że aż za mało. Ale pewnie jeszcze mniejsza będzie Hanka i sie tam pomieści :) narazie Nie dociera do mnie pewnie jakie to będzie maleństwo [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tą karuzele z Fisher price ale dziwi mnie ze ona tak nisko wisi. Między materacem a karuzela jest tak mało miejsca,że wydaje mi się,że aż za mało. Ale pewnie jeszcze mniejsza będzie Hanka i sie tam pomieści :) narazie Nie dociera do mnie pewnie jakie to będzie maleństwo [emoji1]

Dlatego ja dalam karuzelke posrodku lozeczka ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam bodajże z canpolu ale też nisko i zamiast na uchwycie do karuzeli powiesilismy ja na stelażu od baldachimu, ale to była prosta konstrukcja ta karuzela...

Ja miałam bodajże z canpolu ale też nisko i zamiast na uchwycie do karuzeli powiesilismy ja na stelażu od baldachimu, ale to była prosta konstrukcja ta karuzela... O ile dobrze pamiętam to też ten stelaż mogliśmy przekręcać na bok z cala karuzela, dzięki temu latwiej bylo wkładać dziecko do łóżeczka.

reklama
Do góry