reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

moja Zosia to jako jeszcze nienarodzona nie ma szczescia. Historie kolyski juz znacie - kupuje ja bezskutecznie od poczatku sierpnia...ma byc w ta srode ale nie uwierze juz jak nie zobacze:( stolarz robi dziecku regalik i 4 polki dodtakowe do szaf i mialo byc w tydzien bez problemu a juz 3 tydzien leci i on z dnia na dzien przeklada...no i wczoraj fotografka doszla - wybralam sposrod kilkunastu roznch, zadzwonilam i pani nie mogla akurat rozmawiac (spoko to rozumiem) i miala zadzwonic po godz. 16... taaaa... wlasnie stracila klientke...a chciala zrobic u niej sesje brzuszkowa i doplacic zeby wpadla na babyshower i pstryknela kilka fot... i potem noworodkowa...wiadomo jakby mi podpasowala pewnie by poszly chrzciny...O CO W TYM CHODZI? Dlaczego sprzedawcy i uslugodawcy ignlruja swoich klientow? Czy tylko ja i Zosia jestesmy pechowe?:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
moja Zosia to jako jeszcze nienarodzona nie ma szczescia. Historie kolyski juz znacie - kupuje ja bezskutecznie od poczatku sierpnia...ma byc w ta srode ale nie uwierze juz jak nie zobacze:( stolarz robi dziecku regalik i 4 polki dodtakowe do szaf i mialo byc w tydzien bez problemu a juz 3 tydzien leci i on z dnia na dzien przeklada...no i wczoraj fotografka doszla - wybralam sposrod kilkunastu roznch, zadzwonilam i pani nie mogla akurat rozmawiac (spoko to rozumiem) i miala zadzwonic po godz. 16... taaaa... wlasnie stracila klientke...a chciala zrobic u niej sesje brzuszkowa i doplacic zeby wpadla na babyshower i pstryknela kilka fot... i potem noworodkowa...wiadomo jakby mi podpasowala pewnie by poszly chrzciny...O CO W TYM CHODZI? Dlaczego sprzedawcy i uslugodawcy ignlruja swoich klientow? Czy tylko ja i Zosia jestesmy pechowe?:(

Z fotografami tak to juz chyba jest... pamiętasz jak rozpaczałam po pierwszej sesji, ze zrobili mi jakieś kosmiczne zdjecia z taka obróbka photoshopa, ze po prostu tragedia? No i nic... skonsultowałam sie z moimi przyjaciółmi (małżeństwo prawników) i stwierdzili, ze o taka kwotę 500zl nie ma co w ogole iść do sądu, bo ostatecznie wyniesie mnie to i wiecej kasy i wiecej nerwów. Zapłaciłam wiec za te sesje i musiałam zrobić sobie druga, ale z tej drugiej jestem juz niezmiernie zadowolona i bedzie wspaniała pamiątka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z fotografami tak to juz chyba jest... pamiętasz jak rozpaczałam po pierwszej sesji, ze zrobili mi jakieś kosmiczne zdjecia z taka obróbka photoshopa, ze po prostu tragedia? No i nic... skonsultowałam sie z moimi przyjaciółmi (małżeństwo prawników) i stwierdzili, ze o taka kwotę 500zl nie ma co w ogole iść do sądu, bo ostatecznie wyniesie mnie to i wiecej kasy i wiecej nerwów. Zapłaciłam wiec za te sesje i musiałam zrobić sobie druga, ale z tej drugiej jestem juz niezmiernie zadowolona i bedzie wspaniała pamiątka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
teraz robilas? a robilas w studiu czy w plenerze? bo ja sie mocno zastanawiam z uwagi na aure ale plener mnie kusi mimo wszystko...

Bylam w tesco i widzialam takie oto pieluchy tetrowe po 19,99 one maja wymiar 70x80cm
1476792451308.jpg
i domyslam sie ze one sa takie fajne?? Iza to te?

a i jeszcze takie muslinowe po 34 zl tylko one sa mniejsze chyba 50x50cm
1476792513573.jpg

poki co nie kupuje bo poprosilam o pieluszki tetrowe i flanelowe na babyshower ale moze ktorejs z was sie przyda?

Załączniki

• 1476792451308.jpg
    1476792451308.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 575
  • 1476792513573.jpg
    1476792513573.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 499
Dziewczyny jeśli któraś chętna to Whisbear z sensorem cry w smyku za 148zl jeśli zapiszecie się do klubu smyk. Przy córce nie miałam a teraz się skusilam:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie w smyku dzis 25% zniżki na misie szumisie, dziewczece ubranka i bluzki z długim rękawem ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam fisher price te misie ze skrzydelkami, w prpmocji mozna ja dostac za okolo 150-170 zl. Jak dla mnie ok, i raczej karuzelka jest dla malutkich dzieci, pozniej dziecko jak wstaje moze oberwac karuzelke (tak pisze w instrukcji). Ta ma odpinany projektor z melodyjkami, tak wiec moze sluzyc dluzej. Tyle ze ona ma pastelowe kolorki -taki maluch nie rozroznia takich kolorkow, dlatego jest bardziej "do zasypiania".

Dziewczyny tu pisaly o karuzelkach z kontrastowymi kolorami, typu czarny, czerwony, taka karuzelka jest zauwazona przez malucha i go po prostu bardziej interesuje.

Kwestia tego czego Ty chcesz od karuzelki ;) jaką ma spelniac role itd.

Prócz mnie tutaj jeszcze ktoras ma taka karuzelke jak ja :) Ja sobie ją chwale :) a, i ma pilot :)

Jak dziecko podrośnie to się obniża materac i na pewno nie sięgnie do karuzeli. Ja mam w pastelach, jest karuzela, projektor są odgłosy lasu, rzeki i bicia serca i kilka popularnych kołysanek francuskich. Niby pan mówił, że można coś samemu nagrać, ale nie obczaiłam jak. Kaczuszki można zdjąć i zawiesić coś innego, poszukam coś białego i czarnego. Mi najbardziej zależy na melodyjkach.
Jak cenowo ? Ja juz nakupilam pieluch, ale tego nigdy dosc ;)

Dzis kupilismy szczotke i grzebien dla Szymka, i ta taka gumke na palec, cos a'la pierwsza szczoteczka [emoji4]

Co ja bym bez was zrobiła, no szczotki nie mam:errr:

Do góry