reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
c789e61a37dc890cff71c27c8d5aeaa59aff75b8.jpg
97897aa990cc9e0feaf22f8a40675cf98bd190d3.jpg
A taki fotelik planuję kupić, jak widać jest rozkładany,

Jak dziecko podrośnie to się obniża materac i na pewno nie sięgnie do karuzeli. Ja mam w pastelach, jest karuzela, projektor są odgłosy lasu, rzeki i bicia serca i kilka popularnych kołysanek francuskich. Niby pan mówił, że można coś samemu nagrać, ale nie obczaiłam jak. Kaczuszki można zdjąć i zawiesić coś innego, poszukam coś białego i czarnego. Mi najbardziej zależy na melodyjkach.
Co ja bym bez was zrobiła, no szczotki nie mam:errr:
Dosiegnie [emoji23] moja jak wstawala w lozeczku na najnizszym poziomie to polamala cala poprzednia karuzelke [emoji23] juz to gdzies tu kiedys pisalam

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tą karuzele z Fisher price ale dziwi mnie ze ona tak nisko wisi. Między materacem a karuzela jest tak mało miejsca,że wydaje mi się,że aż za mało. Ale pewnie jeszcze mniejsza będzie Hanka i sie tam pomieści :) narazie Nie dociera do mnie pewnie jakie to będzie maleństwo [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tą karuzele z Fisher price ale dziwi mnie ze ona tak nisko wisi. Między materacem a karuzela jest tak mało miejsca,że wydaje mi się,że aż za mało. Ale pewnie jeszcze mniejsza będzie Hanka i sie tam pomieści :) narazie Nie dociera do mnie pewnie jakie to będzie maleństwo [emoji1]

Dlatego ja dalam karuzelke posrodku lozeczka ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam bodajże z canpolu ale też nisko i zamiast na uchwycie do karuzeli powiesilismy ja na stelażu od baldachimu, ale to była prosta konstrukcja ta karuzela...

Ja miałam bodajże z canpolu ale też nisko i zamiast na uchwycie do karuzeli powiesilismy ja na stelażu od baldachimu, ale to była prosta konstrukcja ta karuzela... O ile dobrze pamiętam to też ten stelaż mogliśmy przekręcać na bok z cala karuzela, dzięki temu latwiej bylo wkładać dziecko do łóżeczka.

reklama
Do góry