reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja obstawiam,że hanka mała nie będzie ale kupiłam pampersy 1 premium 22szt za 12zl jakoś ale koleżanki mi mówią, że zielone najlepsze i następne juz planuje sprobowac zielone. I tak myślę, że 2 są od 3-6kg wiec pewnie w nie się Hanka zalapie. Ale wyjdzie w praniu. Prawie maz będzie się musiał nauczyć kupować bo narazie nie robie zapasów. Zobaczymy jak hanka wyjdzie na swiat :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jak nie podpasuja to na psa zuzyje bo staruszek moczu nie trzyma i na codzien ma pampersa ;) z Lubym gadalam kupie jeszcze dwojki na wszelki wypadek powiedzial, ze jak cos to on kupi i przywiezie jak zabraknie

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja kupiłam rozm 1 wczoraj 1 paczkę tylko do szpitala. Pampers premium care- używam je już 18mcy z córką i są jak dla mnie najlepsze. Fakt cena, ale coś za coś... a takto mam już magazyn rozm 2 :) córka urodzila się 3600 i od razu dwójki miałam. W szpitalu tylko 3 dni na jedynkach;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak popodpisywałam szuflady z ciuszkami żeby w razie czego mąż nie miał problemów co gdzie jest:) Tzn nie tak dokładnie, bo zmazałam i podpisałam ostatecznie od wewnętrznej strony. U starszej też szuflady podpisane, dzięki czemu babcia zawsze wiedziała skąd brać ciuchy jak byłam w pracy. Szuflady już pękają w szwach ale to głównie zasługa dużej liczby kocyków, tetr itp (dolna szuflada, nie ma na zdjęciu). Jak zacznę korzystać to się przerzedzi;)
WP_20161019_11_41_23_Pro (Medium).jpg
WP_20161019_11_41_56_Pro (Medium).jpg

Załączniki

• WP_20161019_11_41_23_Pro (Medium).jpg
    WP_20161019_11_41_23_Pro (Medium).jpg
    180,8 KB · Wyświetleń: 370
  • WP_20161019_11_41_56_Pro (Medium).jpg
    WP_20161019_11_41_56_Pro (Medium).jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 374
reklama
Do góry