reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja obstawiam,że hanka mała nie będzie ale kupiłam pampersy 1 premium 22szt za 12zl jakoś ale koleżanki mi mówią, że zielone najlepsze i następne juz planuje sprobowac zielone. I tak myślę, że 2 są od 3-6kg wiec pewnie w nie się Hanka zalapie. Ale wyjdzie w praniu. Prawie maz będzie się musiał nauczyć kupować bo narazie nie robie zapasów. Zobaczymy jak hanka wyjdzie na swiat :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie jak nie podpasuja to na psa zuzyje bo staruszek moczu nie trzyma i na codzien ma pampersa ;) z Lubym gadalam kupie jeszcze dwojki na wszelki wypadek powiedzial, ze jak cos to on kupi i przywiezie jak zabraknie

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja kupiłam rozm 1 wczoraj 1 paczkę tylko do szpitala. Pampers premium care- używam je już 18mcy z córką i są jak dla mnie najlepsze. Fakt cena, ale coś za coś... a takto mam już magazyn rozm 2 :) córka urodzila się 3600 i od razu dwójki miałam. W szpitalu tylko 3 dni na jedynkach;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak popodpisywałam szuflady z ciuszkami żeby w razie czego mąż nie miał problemów co gdzie jest:) Tzn nie tak dokładnie, bo zmazałam i podpisałam ostatecznie od wewnętrznej strony. U starszej też szuflady podpisane, dzięki czemu babcia zawsze wiedziała skąd brać ciuchy jak byłam w pracy. Szuflady już pękają w szwach ale to głównie zasługa dużej liczby kocyków, tetr itp (dolna szuflada, nie ma na zdjęciu). Jak zacznę korzystać to się przerzedzi;)
WP_20161019_11_41_23_Pro (Medium).jpg
WP_20161019_11_41_56_Pro (Medium).jpg

Załączniki

• WP_20161019_11_41_23_Pro (Medium).jpg
    WP_20161019_11_41_23_Pro (Medium).jpg
    180,8 KB · Wyświetleń: 367
  • WP_20161019_11_41_56_Pro (Medium).jpg
    WP_20161019_11_41_56_Pro (Medium).jpg
    187,8 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Do góry