reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

moja Zosia to jako jeszcze nienarodzona nie ma szczescia. Historie kolyski juz znacie - kupuje ja bezskutecznie od poczatku sierpnia...ma byc w ta srode ale nie uwierze juz jak nie zobacze:( stolarz robi dziecku regalik i 4 polki dodtakowe do szaf i mialo byc w tydzien bez problemu a juz 3 tydzien leci i on z dnia na dzien przeklada...no i wczoraj fotografka doszla - wybralam sposrod kilkunastu roznch, zadzwonilam i pani nie mogla akurat rozmawiac (spoko to rozumiem) i miala zadzwonic po godz. 16... taaaa... wlasnie stracila klientke...a chciala zrobic u niej sesje brzuszkowa i doplacic zeby wpadla na babyshower i pstryknela kilka fot... i potem noworodkowa...wiadomo jakby mi podpasowala pewnie by poszly chrzciny...O CO W TYM CHODZI? Dlaczego sprzedawcy i uslugodawcy ignlruja swoich klientow? Czy tylko ja i Zosia jestesmy pechowe?:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
moja Zosia to jako jeszcze nienarodzona nie ma szczescia. Historie kolyski juz znacie - kupuje ja bezskutecznie od poczatku sierpnia...ma byc w ta srode ale nie uwierze juz jak nie zobacze:( stolarz robi dziecku regalik i 4 polki dodtakowe do szaf i mialo byc w tydzien bez problemu a juz 3 tydzien leci i on z dnia na dzien przeklada...no i wczoraj fotografka doszla - wybralam sposrod kilkunastu roznch, zadzwonilam i pani nie mogla akurat rozmawiac (spoko to rozumiem) i miala zadzwonic po godz. 16... taaaa... wlasnie stracila klientke...a chciala zrobic u niej sesje brzuszkowa i doplacic zeby wpadla na babyshower i pstryknela kilka fot... i potem noworodkowa...wiadomo jakby mi podpasowala pewnie by poszly chrzciny...O CO W TYM CHODZI? Dlaczego sprzedawcy i uslugodawcy ignlruja swoich klientow? Czy tylko ja i Zosia jestesmy pechowe?:(

Z fotografami tak to juz chyba jest... pamiętasz jak rozpaczałam po pierwszej sesji, ze zrobili mi jakieś kosmiczne zdjecia z taka obróbka photoshopa, ze po prostu tragedia? No i nic... skonsultowałam sie z moimi przyjaciółmi (małżeństwo prawników) i stwierdzili, ze o taka kwotę 500zl nie ma co w ogole iść do sądu, bo ostatecznie wyniesie mnie to i wiecej kasy i wiecej nerwów. Zapłaciłam wiec za te sesje i musiałam zrobić sobie druga, ale z tej drugiej jestem juz niezmiernie zadowolona i bedzie wspaniała pamiątka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z fotografami tak to juz chyba jest... pamiętasz jak rozpaczałam po pierwszej sesji, ze zrobili mi jakieś kosmiczne zdjecia z taka obróbka photoshopa, ze po prostu tragedia? No i nic... skonsultowałam sie z moimi przyjaciółmi (małżeństwo prawników) i stwierdzili, ze o taka kwotę 500zl nie ma co w ogole iść do sądu, bo ostatecznie wyniesie mnie to i wiecej kasy i wiecej nerwów. Zapłaciłam wiec za te sesje i musiałam zrobić sobie druga, ale z tej drugiej jestem juz niezmiernie zadowolona i bedzie wspaniała pamiątka [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
teraz robilas? a robilas w studiu czy w plenerze? bo ja sie mocno zastanawiam z uwagi na aure ale plener mnie kusi mimo wszystko...

Bylam w tesco i widzialam takie oto pieluchy tetrowe po 19,99 one maja wymiar 70x80cm
1476792451308.jpg
i domyslam sie ze one sa takie fajne?? Iza to te?

a i jeszcze takie muslinowe po 34 zl tylko one sa mniejsze chyba 50x50cm
1476792513573.jpg

poki co nie kupuje bo poprosilam o pieluszki tetrowe i flanelowe na babyshower ale moze ktorejs z was sie przyda?

Załączniki

• 1476792451308.jpg
    1476792451308.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 569
  • 1476792513573.jpg
    1476792513573.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 496
Dziewczyny jeśli któraś chętna to Whisbear z sensorem cry w smyku za 148zl jeśli zapiszecie się do klubu smyk. Przy córce nie miałam a teraz się skusilam:)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie w smyku dzis 25% zniżki na misie szumisie, dziewczece ubranka i bluzki z długim rękawem ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam fisher price te misie ze skrzydelkami, w prpmocji mozna ja dostac za okolo 150-170 zl. Jak dla mnie ok, i raczej karuzelka jest dla malutkich dzieci, pozniej dziecko jak wstaje moze oberwac karuzelke (tak pisze w instrukcji). Ta ma odpinany projektor z melodyjkami, tak wiec moze sluzyc dluzej. Tyle ze ona ma pastelowe kolorki -taki maluch nie rozroznia takich kolorkow, dlatego jest bardziej "do zasypiania".

Dziewczyny tu pisaly o karuzelkach z kontrastowymi kolorami, typu czarny, czerwony, taka karuzelka jest zauwazona przez malucha i go po prostu bardziej interesuje.

Kwestia tego czego Ty chcesz od karuzelki ;) jaką ma spelniac role itd.

Prócz mnie tutaj jeszcze ktoras ma taka karuzelke jak ja :) Ja sobie ją chwale :) a, i ma pilot :)

Jak dziecko podrośnie to się obniża materac i na pewno nie sięgnie do karuzeli. Ja mam w pastelach, jest karuzela, projektor są odgłosy lasu, rzeki i bicia serca i kilka popularnych kołysanek francuskich. Niby pan mówił, że można coś samemu nagrać, ale nie obczaiłam jak. Kaczuszki można zdjąć i zawiesić coś innego, poszukam coś białego i czarnego. Mi najbardziej zależy na melodyjkach.
Jak cenowo ? Ja juz nakupilam pieluch, ale tego nigdy dosc ;)

Dzis kupilismy szczotke i grzebien dla Szymka, i ta taka gumke na palec, cos a'la pierwsza szczoteczka [emoji4]

Co ja bym bez was zrobiła, no szczotki nie mam:errr:

Do góry