reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
O super musze dokupić
W Motherhood sa tetrowki jeszcze w promo po 19 zeta 5sztuk ale tylko dziewczynki (neslett 5%)
Dobre gatunkowo
Link do: Pieluszki tetrowe | Motherhood

Ja tam kupiłam te w bordo kropy dla Leośka;) mysle, ze sie nie obrazi;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Pralam, ale tylko 50st, potem suszarka i żelazko :) zamawialam też takie zwykłe na Allegro,biale i te z motherhood zdecydowanie lepsze gatunkowo, przede wszystkim grubsza tetra :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Hmmm.... większość mam właśnie z motherhood, ze 2 z pepco, ale jakość nie powala i teraz z 10 zamówiłam na allegro, bo stwierdziłam, że do szpitala do porodu zabiorę te kijowe, bo i tak pewnie do wyrzucenia pójdą. Jak przyjdą te z allegro to ocenie ich jakość.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

20zl ale sa mega duze jak na moje oko bo wczesniej kupilam w pepco i po praniu shit :/ w dodatku mniejsze sa ...

thgfflw1k3inkyc3.png
tesco tesco? czy jakiejs firmy? to jutro skocze bo ide na krew i mocz obok tesco!

apropo's karuzelek z projektorem to ja dzis w nocy jak nie spalam mialam takie przemyslenie ze potrzebuje lampke taka nocna do karmienia i zgooglowalam temat i mam 3 typy:
1) lampka z projektorem i z meldyjkami i z biciem serca i szumieniem - droga ale full wypas tyle ze na kablu:( Link do: Projektor SKip Hop Sowa z lampką i pozytywką
2) bezprzewodowy pingwinek Link do: Lampka-przytulanka Pabobo - Pingwinek
3) bezprzewodowa gwiazdka Link do: Lampka nocna gwiazdka - fioletowa
te bezprzewodowe bardziej do mnie przemawiaja bo tak sobie mysle ze jakby Zosie przewijac w nocy to chyba bede ja musiala wyjac z kolyski i na przewijaku przewijac (przeciwny kat pokoju) to bym lampke wziela ze soba... co radzicie z praktyki?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

tesco tesco? czy jakiejs firmy? to jutro skocze bo ide na krew i mocz obok tesco!

apropo's karuzelek z projektorem to ja dzis w nocy jak nie spalam mialam takie przemyslenie ze potrzebuje lampke taka nocna do karmienia i zgooglowalam temat i mam 3 typy:
1) lampka z projektorem i z meldyjkami i z biciem serca i szumieniem - droga ale full wypas tyle ze na kablu:( Link do: Projektor SKip Hop Sowa z lampką i pozytywką
te bezprzewodowe bardziej do mnie przemawiaja bo tak sobie mysle ze jakby Zosie przewijac w nocy to chyba bede ja musiala wyjac z kolyski i na przewijaku przewijac (przeciwny kat pokoju) to bym lampke wziela ze soba... co radzicie z praktyki?

Chyba Amaro ale nie jestem pewna na pewno nie tesco jako tesco ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama

Ja mam lampkę z ikei taką wańka-wstańka kryssare, ale teraz już chyba ich nie sprzedają. Ale była właśnie fajna przez to że bezprzewodowa i dawała niezbyt mocne światło i brałam ją na wszystkie wyjazdy, a w 1 roku życia często z małą jeździliśmy i lampka bardzo się przydawała. A na 1 urodziny córka dostała taką lampkę z projektorem Link do: Cloud B Lampka nocna biedronka projektor ORYGINAŁ i myślę, że teraz jej będę używać a tamta zostanie właśnie na jakieś wyjazdy. A skoro projektor mam w lampce to teraz nie będę się bawić w żadne wybajerzone karuzelki, może powieszę jakieś filcowe handmade.

Do góry