reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja przy starszym w ogóle leżaczka nie miałam i uważam to za całkowicie zbędny wydatek. Wolę huśtawkę :happy:
Ja tez bede kupowala hustawke. Taka z opcja rozlozenia do lezenia, i z mozliwoscia karmienia w tym dziecka ;)

A to wczorajsze zakupy:
1474611568360.jpg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474611568360.jpg
    1474611568360.jpg
    122,1 KB · Wyświetleń: 300
reklama
hustawki wcale nie planowalam. teraz mam malo miejsca a jak sie przeprowadze to Zosia juz wlasnie zacznie raczkowac to raczej nie bedzie chciala siedziec w hustawce?
eh zawsze myslalam ze jak sie zdecyduje pozno na dziecko to chociaz bedzie wszystki mialo...a tu male mieszkanie mnie blokuje i jakas niewytlumaczalna potrzeba wewnetrzna nie wyrzucania kasy na glupoty (lecz nie koniecznosc oszczedzania)... moze to zdrowy rozsadek?:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
My musieliśmy zrezygnować z huśtawki tylko dlatego, że młody wyrósł z niej wagowo, bo on by się dalej w niej chętnie bujał. Ale zastrzel mnie, nie pamiętam ile on wtedy miał. Ale na pewno już raczkował. :happy:

Udało mi sie w końcu doczytać wszystkie posty i wewnętrznie czuje sie gotowa aby zacząć działać. Wcześniej nie czytalam bo za bardzo sie bałam czy mi sie uda z ta ciąża, a ze nie robiłam zbyt wiele zakupów to nie było sie czym pochwalić. Ale mam juz troszkę i nawet poprawne wiec jak wyprasuje to pokaże.

Z tamtymi dziećmi zamiast bujaczka używałam wózka. U rodziców duży dom to było wygodnie i uśpić i nakarmić i polulac. Teraz nie mowy, mamy 37 metry i nawet bujaczek by zajmował miejsce. Moze by huśtawka? Ale w niej karmić to raczej sie nie da. Coś trzeba wymyślec. Ja mało kupuje, bo coś mi zostało po starszych, wiec będzie kocyk i różowy i niebieski. Kombinezonu maz nie znalazł wiec muszę poszukać, ale chce koniecznie biały, zeby był do chrztu. A tu większość kolorowa
Łóżeczko szukam używane, tyle ze maz ciagle zajęty i nie ma jak jeździć oglądać. Tez chce zeby zrobił blat nad pralka na przewijak i od razu z otworem na wanienkę, zeby nie trzeba było sie schylać. Chce kupić profilowane z korkiem do spuszczania wody i w miarę mała zeby sie zmiescila. Do tego puleczki. Będzie to jakoś w miarę wyglądało i wygodniejsze niż noszenie wody np do pokoju.

Udało mi sie w końcu doczytać wszystkie posty i wewnętrznie czuje sie gotowa aby zacząć działać. Wcześniej nie czytalam bo za bardzo sie bałam czy mi sie uda z ta ciąża, a ze nie robiłam zbyt wiele zakupów to nie było sie czym pochwalić. Ale mam juz troszkę i nawet poprawne wiec jak wyprasuje to pokaże.

Z tamtymi dziećmi zamiast bujaczka używałam wózka. U rodziców duży dom to było wygodnie i uśpić i nakarmić i polulac. Teraz nie mowy, mamy 37 metry i nawet bujaczek by zajmował miejsce. Moze by huśtawka? Ale w niej karmić to raczej sie nie da. Coś trzeba wymyślec. Ja mało kupuje, bo coś mi zostało po starszych, wiec będzie kocyk i różowy i niebieski. Kombinezonu maz nie znalazł wiec muszę poszukać, ale chce koniecznie biały, zeby był do chrztu. A tu większość kolorowa
Łóżeczko szukam używane, tyle ze maz ciagle zajęty i nie ma jak jeździć oglądać. Tez chce zeby zrobił blat nad pralka na przewijak i od razu z otworem na wanienkę, zeby nie trzeba było sie schylać. Chce kupić profilowane z korkiem do spuszczania wody i w miarę mała zeby sie zmiescila. Do tego puleczki. Będzie to jakoś w miarę wyglądało i wygodniejsze niż noszenie wody np do pokoju.
Jak nie masz miejsca na leżaczek, to na huśtawkę tym bardziej. No chyba, że Ty myślisz o jakiejś innej niż ja.

Ja dzis cos takiego znalazłam w rossmanie [emoji4]
1474636532-u01ok2.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Też muszę kupić, bo po Bazylim mam, że całe zjedzone na rogach :-p

reklama
Do góry