reklama
Załączniki
-
IMG_20160920_161653.jpg746 KB · Wyświetleń: 112
-
IMG_20160920_161724.jpg608,5 KB · Wyświetleń: 104
-
IMG_20160920_161834.jpg621,1 KB · Wyświetleń: 101
-
IMG_20160920_161915.jpg572,7 KB · Wyświetleń: 92
-
IMG_20160920_161942.jpg509,8 KB · Wyświetleń: 98
-
IMG_20160920_162054.jpg596,4 KB · Wyświetleń: 101
-
IMG_20160920_162133.jpg591,4 KB · Wyświetleń: 99
K
Krasnal77
Gość
ma mbank i jeszcze do 8 lat nie byla mi nigdy potrzebna placowka banku. a na infolinie dzwonilam raz jak wyszlam zamaz i trzeba bylo wymienic nazwisko na koncie i wydac nowa karte dla mnie i dodatkowa dla meza. i tle.
fakt ze jak sprzedalam dom i mialam duza kwote gotowki to otworzylam konto w tradycyjnym banku i jak potrzebuje wplacic albo wyplacic kwote powyzej kilku tysiecy to ide do tamtego banku. maz ma firmowe w tym samym tradycyjnym banku wiec miedzy soba mamy przelew w ciagu 15 min i za darmo.
mbank na codzien sprawdza sie idealnie, zwlaszcza lubie ich aplikacje telefoniczna bo jest prosta i szybka. podoba mi sie tez mozliwosc szybkiego wypelniania wnioskow przez strone i zakupu ubezpieczen podroznych (mozna to zrobic w ostatniej chwili bo po max godzinie jest polisa na mailu). ogolnie wole nic nie zmieniac dokad dobrze dziala.
ten ostatni komplecik to gdzie kupilas?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Na fejsie znalazłam u babeczki
Nazywa sie By Maa
Może link zadziała:
https://m.facebook.com/By0maa/?ref=m_notif&refid=18¬if_t=group_comment_reply
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
To juz nie chodzi o koszty, bo wiadomo ze jak karta nie place to musze zaplacic za utrzymanie konta. Ale bez przesady to co oni robili ;/No niestety bank to nigdy nie jest instytucja charytatywna i zawsze bedziemy za cos płacić [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
Fanka BB :)
mamaNadii2
Fanka BB :)
Lux - super ubranka
Moje już wyprasowane czekają , jeszcze została jedna szuflada do prasowania
Ja dostałam od mojego jak się Nadia urodziła złote kolczyki a Nadia dostała od tatusia karuzele na łóżeczko i sukieneczke.
Teraz zamierzamy zrobić prezenty od dzieci czyli Nadia od Zosi dostanie jakiś prezent i na odwrót Nadia coś kupi Zosi to tak dla akceptacji i rozluźnienia wieźni miedzy poznaniem się i zaakceptowaniem nowej osóbki w domu.
Moje już wyprasowane czekają , jeszcze została jedna szuflada do prasowania
Ja dostałam od mojego jak się Nadia urodziła złote kolczyki a Nadia dostała od tatusia karuzele na łóżeczko i sukieneczke.
Teraz zamierzamy zrobić prezenty od dzieci czyli Nadia od Zosi dostanie jakiś prezent i na odwrót Nadia coś kupi Zosi to tak dla akceptacji i rozluźnienia wieźni miedzy poznaniem się i zaakceptowaniem nowej osóbki w domu.
tez bede taki miec :
reklama