reklama
K
Krasnal77
Gość
I nasz nowy śpiworek do fotelika od MiaJG
ej no wszytskie macie te lezaczaki?(( a ja nie mam planowalam taki najprostszy grawitacyjny..tez bede taki miec :
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
no ten jest naprawde fajny i sie czaje na niego, jestem zdecydowanaej no wszytskie macie te lezaczaki?(( a ja nie mam planowalam taki najprostszy grawitacyjny..
elifit
Moderatorka
Ja nie mam. Mnie szkoda kasy na to cudo. Mam po dzieciach jakiś tam i wystarczyej no wszytskie macie te lezaczaki?(( a ja nie mam planowalam taki najprostszy grawitacyjny..
Antiope
Fanka BB :)
Ja przy starszym w ogóle leżaczka nie miałam i uważam to za całkowicie zbędny wydatek. Wolę huśtawkęJa nie mam. Mnie szkoda kasy na to cudo. Mam po dzieciach jakiś tam i wystarczy
mojeboje
Fanka BB :)
U mnie żadnych lezaczkow ani huśtawek, chociaz w pierwszej ciąży myślałam poważnie o tym lezacKu który jest tutaj taki popularny ostatecznie nie zdecydowałam się. Jak potrzebowałam (rzadko) to bylo bujanie w gondoli zdjetej z wózka albo w foteliku. Teraz tym bardziej nie kupie - nie mam miejsca.
hustawki wcale nie planowalam. teraz mam malo miejsca a jak sie przeprowadze to Zosia juz wlasnie zacznie raczkowac to raczej nie bedzie chciala siedziec w hustawce?Ja przy starszym w ogóle leżaczka nie miałam i uważam to za całkowicie zbędny wydatek. Wolę huśtawkę
eh zawsze myslalam ze jak sie zdecyduje pozno na dziecko to chociaz bedzie wszystki mialo...a tu male mieszkanie mnie blokuje i jakas niewytlumaczalna potrzeba wewnetrzna nie wyrzucania kasy na glupoty (lecz nie koniecznosc oszczedzania)... moze to zdrowy rozsadek?))
reklama
elifit
Moderatorka
Grama tak to pewnie zdrowy rozsądek bo prawda taka że są wydatki niezbędne i zbędne. I tylko od naszych wewnętrznych potrzeb zależy który jest któryhustawki wcale nie planowalam. teraz mam malo miejsca a jak sie przeprowadze to Zosia juz wlasnie zacznie raczkowac to raczej nie bedzie chciala siedziec w hustawce?
eh zawsze myslalam ze jak sie zdecyduje pozno na dziecko to chociaz bedzie wszystki mialo...a tu male mieszkanie mnie blokuje i jakas niewytlumaczalna potrzeba wewnetrzna nie wyrzucania kasy na glupoty (lecz nie koniecznosc oszczedzania)... moze to zdrowy rozsadek?))