reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

To jak byś chciała sprzedać, to wrzuć tu, bo ja będę chciała kupic huśtawkę. Tylko jeszcze nie wiem konkretnie jaką.

To ja w ogóle nie mam takich problemów. Mój mały to jednak spokojne dziecko...
To tylko się cieszyć, że nie masz takich aktakcji, bo ja nie wychodze czasami z podziwu co taki mały człowiek jest w stanie wyslic

reklama
Ale czadowe! :) Teraz czekamy na fotke Leosia z wasami ;)

Lezaczek odebrany, stan jak nowy - wyprany, wszystko sprawne. Jeszcze sie do niego dobiore - wyczyszcze i wypiore po swojemu, ale nie bylo sie do czego przyczepic :) Zobacz załącznik 773363Zobacz załącznik 773364
Śliczne jak taka mała gondolka kołyska itp. I to się buja?

cb7wugpju04jz4q8.png

Ale czadowe! :) Teraz czekamy na fotke Leosia z wasami ;)

Lezaczek odebrany, stan jak nowy - wyprany, wszystko sprawne. Jeszcze sie do niego dobiore - wyczyszcze i wypiore po swojemu, ale nie bylo sie do czego przyczepic :) Zobacz załącznik 773363Zobacz załącznik 773364
Czad [emoji5] mój też dziś odebrałam i jest jak nówka. Wyszedł mnie 160zł. Jak patrzę na olx to jeśli poniżej 200 zł to coś nie działa [emoji6] a tu wszystko w porządku. Jutro wstawię fotki.

Mam taki brązowy :) zależało mi na tym, żeby Mała mogła też w tym spać (opcja ułożenia na płasko), taka przenośna wersja łóżeczka z wibracjami :)
a mam pytanie czy dziecko da rade sie w tym samo bujac tzn. tak grawitacyjnie machajac noga?

i jeszcze o koszach na pieluchy. miala ktoras z was taki "specjalny" kosz? polecacie? jak z kosztami eksploatacji (bo same kosze uzywane mozna rozne za 40-50 zl kupic ale chyba worki sa drogie?)???
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ostatnia edycja:
Czad [emoji5] mój też dziś odebrałam i jest jak nówka. Wyszedł mnie 160zł. Jak patrzę na olx to jeśli poniżej 200 zł to coś nie działa [emoji6] a tu wszystko w porządku. Jutro wstawię fotki.

Ja tez wlasnie kupiłam na Allegro [emoji4] co prawda wyszedł mnie troche drożej, bo 225zl, ale przy pierwotnej cenie 400zl i tak jest roznica [emoji6] czekam teraz z niecierpliwoscią az przyjdzie - kolor niebieski bedzie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a mam pytanie czy dziecko da rade sie w tym samo bujac tzn. tak grawitacyjnie machajac noga?

i jeszcze o koszach na pieluchy. miala ktoras z was taki "specjalny" kosz? polecacie? jak z kosztami eksploatacji (bo same kosze uzywane mozna rozne za 40-50 zl kupic ale chyba worki sa drogie?)???
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
W bright stars moje dzieci się bujały same. Córka w końcu tak się bujała że rozwaliła

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Super są te leżaczki zazdraszczam tym co robią zakupy bo ja mam prawie wszystko po córce i mąż krzywo na mnie patrzy jak tylko wspomnę że coś mi się tam podoba

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Do góry