LisiaMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzieciom do dzis piore osobno, jeszcze kolorami. Tyle ze w normalnym proszku teraz juz, ale na poczatku im pralam w dzidziusiu lub loveli.Ja na początku to przeważnie prałam wszystko w dzieciowym - także sporo naszych ciuchów a zwłaszcza te, które miały mieć kontakt ze skórą dziecka (moje bluzki, staniki itp) no i nie chciało mi się robić podwójnego prania osobno w dziecięcym a osobno w normalnym
Tak samo jaJa na początku to przeważnie prałam wszystko w dzieciowym - także sporo naszych ciuchów a zwłaszcza te, które miały mieć kontakt ze skórą dziecka (moje bluzki, staniki itp) no i nie chciało mi się robić podwójnego prania osobno w dziecięcym a osobno w normalnym
Taki kocyk sobie dziergam dla synalka [emoji4] [emoji4] [emoji4] Zobacz załącznik 769075
Aaaaa piękny ! Nie chcesz otworzyć jakiejś produkcji ?Taki kocyk sobie dziergam dla synalka [emoji4] [emoji4] [emoji4] Zobacz załącznik 769075
Męczę go juz 2 tygodnie bo oczywiście dziergam 5 rzeczy na raz zamiast skończyć jedna I brac sie za kolejne[emoji14]Taki typ[emoji14]Aaaaa piękny ! Nie chcesz otworzyć jakiejś produkcji ?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ale musze przyznać, że jest cudowny! Nie widziałam żadnego, który by mu dorównal. Do grudnia trochę czasu, chyba jakieś filmy instruktażowe pooglądam [emoji6]Męczę go juz 2 tygodnie bo oczywiście dziergam 5 rzeczy na raz zamiast skończyć jedna I brac sie za kolejne[emoji14]Taki typ[emoji14]