reklama
K
Krasnal77
Gość
dziewczyny mam pytanie czy do kosza mojżesza można dokupić jakiś materacyk ? mam wrażenie, że to strasznie twarde jest i się zastanawiam czy to normalne bo kosz dostalismy
Mozna, ja zamowilam na necie, teraz dokladnie nie pamietam rozmiaru, ale cos 75x35 czy cos takiego. Półokrągły na koncach wiec idealnie wykrojony
creativo
Fanka BB :)
oooo dzięki ci dobra kobieto !!! mam wrażenie, że tam czegoś brakuje w środku bo jest kosz i na to tylko taka "szmatka" a to chyba nie tak powinno wyglądać !Mozna, ja zamowilam na necie, teraz dokladnie nie pamietam rozmiaru, ale cos 75x35 czy cos takiego. Półokrągły na koncach wiec idealnie wykrojony
elifit
Moderatorka
elifit
Moderatorka
elifit
Moderatorka
Antiope
Fanka BB :)
No body to raczej podstawa, bez tego się nie obędzie.zdalam sobie dzis sprawe ze poza pajacami 56-62-68 nie nam nic w tych rozmiarach (tzn. mam tez kombinezony) i chyba jednak nie objade sprawy samymi pajacami? musze chyba dokupic body chociaz z 5 szt z dlugim rekawem i ze 3 z krotkim i pospiochy? tak sie chyba juz obgonie?
mama mi obiecala ze kupi mi moja wymarzona kolyski chicco next 2 me tzn nie mi tylko Zosi ale i tak poszukam uzywanej zeby jej nie naciagac
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie mogę wrzucić zdjęcia moich wczorajszych zakupów, bo mi komputer szwankuje. Muszę go wreszcie zawieźć do naprawy.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Te rozki sa firmy MimiNu, mozna na Allegro chyba je znalezc. Niestety firma MimiNu sama w sobie podobno nie prowadzi sprzedazy detalicznej tylko hurtowa, ale babka ze sklepu ma z nimi jakas umowe i zamawia jakie kto chce, tyle ze czeka sie 3 tygodnie.a ten sklep internetowy jest? jesli tak to daj linka
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Z tej firmy rozki tez sa w Smyku, mozna podejrzec na stronie smyka ale maly wybor tam mają.
Ogolnie mozesz popytac po sklepach, gdzies na pewno sprowadzaja. Ja sie w nich zakochalam, milutkie, cieplutkie, prawie na zime [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
I te co zamowilam po 50 zl wychodza. W smyku kosztuja okolo 40 zl tyle ze ten wybor maly. Na allegro nie patrzylam. Mi babka ze sklepu wyslala katalog zebym sobie zamowila jako chce i w jakiej opcji. Tyle ze ten sklep co w nim zamowilam nie ma stronh www, sa na facebooku, a-gugu Oswiecim, mozesz popytac czy wysylaja towar
reklama
Upolowalam na Allegro:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom za 30 zł 100% bawełna czekam aż przyjdzie. Oszalałam na punkcie bawełnianego kocyka i mam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom za 30 zł 100% bawełna czekam aż przyjdzie. Oszalałam na punkcie bawełnianego kocyka i mam