reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
No body to raczej podstawa, bez tego się nie obędzie.
Nie mogę wrzucić zdjęcia moich wczorajszych zakupów, bo mi komputer szwankuje. Muszę go wreszcie zawieźć do naprawy.
Tez tak mysle bodziak to musowo
pieluchę potrzymuja
Kurier byl takze H&m przyszlo i kombinezon nr2
cieńszy
bo z wójcika bardzo gruby i cieply
Pozniej wstawie fotki
identyczny sie mi podoba i mama mi obiecala wydziergac taki.Upolowalam na Allegro:![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom za 30 zł 100% bawełna czekam aż przyjdzie. Oszalałam na punkcie bawełnianego kocyka i mam![]()
moje dzisiejsze zakupy na ciuszku - calos 70 zl. rozmiar 0 (56cm):
rozmiar 3-6 miesiecy:
rozmiar 6-9-12miesiecy:
i gratisy:
czuje ze jeszcze moze kilka par polspiochow/ spodenek mi brakuje i juz spoko
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Załączniki
LisiaMama
Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zuzanna8704
Ja piore wszystko co dla dziecka w proszku czy plynie dla dziecka. Wlacznie z maskotkami.Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?
Na samym poczatku pralam tez swoje bluzki i biustonosze do karmienia.
cytrusowa85
Ja mam 80% nowych to upiore w proszku dla dzieci w listopadzie. Te 20% w normalnym i poprasowane a w listopadzie w dzieciwym upiore
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja piore wszystko, pieluchy, rozki, kocyki..Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dokladnie, te nowe wypiore w proszku lub plynie dla dzieci, a te uzywane wypralam juz w proszku zwyklym, i pozniej wypiore w plynie lub proszku dla dzieci. I poprasuje.Ja mam 80% nowych to upiore w proszku dla dzieci w listopadzie. Te 20% w normalnym i poprasowane a w listopadzie w dzieciwym upiore
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
cytrusowa85