reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Dziewczyny mam pewnie głupie pytanie, ale w sumie nie wiem. Czy jak pierzecie rzeczy, które kupicie dla maluszków w tych specjalnych proszkach to oprócz ubranek wrzucacie do pralki tez wszystkie kocyki, prześcieradła i inne balabetle?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na początku to przeważnie prałam wszystko w dzieciowym - także sporo naszych ciuchów a zwłaszcza te, które miały mieć kontakt ze skórą dziecka (moje bluzki, staniki itp) no i nie chciało mi się robić podwójnego prania osobno w dziecięcym a osobno w normalnym:)

Ja na początku to przeważnie prałam wszystko w dzieciowym - także sporo naszych ciuchów a zwłaszcza te, które miały mieć kontakt ze skórą dziecka (moje bluzki, staniki itp) no i nie chciało mi się robić podwójnego prania osobno w dziecięcym a osobno w normalnym:)
Ja dzieciom do dzis piore osobno, jeszcze kolorami. Tyle ze w normalnym proszku teraz juz, ale na poczatku im pralam w dzidziusiu lub loveli.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak samo ja

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Męczę go juz 2 tygodnie bo oczywiście dziergam 5 rzeczy na raz zamiast skończyć jedna I brac sie za kolejne[emoji14]Taki typ[emoji14]
Ale musze przyznać, że jest cudowny! Nie widziałam żadnego, który by mu dorównal. Do grudnia trochę czasu, chyba jakieś filmy instruktażowe pooglądam [emoji6]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry