reklama
Antiope
Fanka BB :)
Materacyk absolutnie nie kokos-gryka zraziłam się po tym jak nam gryka spleśniała. Teraz mamy lateks i jestem zadowolona. Eli niby dlaczego lateks nie dla alergików? My mamy lateks i jak kupowałam to reklamowali, że hypoalergiczny.Miłe moje, powielam pytanie z grudniówkowego jaki materacyk do łóżeczka i jaki rożek dla maluszka? Usztywniany lepszy? Miłego dnia.
Rożki mam 2 z wyjmowanym usztywnieniem. ja jakoś nie umiem trzymać dziecka w rożku bez usztywnienia, bo rożek jest gruby i mam wrażenie, że dziecka nie czuję. Wolę z usztywnieniem, bo przynajmniej wiem, że to usztywnienie a nie dziecko.
elifit
Moderatorka
Antiope z tym lateksem to milion różnych opinii słyszałam. Ponoć różnica jest co to za lateks, jeśli syntetyczny to ok, my zdecydowaliśmy się na piankę ale jestem pewna że lateks też będzie dobry
I tak najważniejsze jest żeby był dobrze oddychający pokrowiec, który bezproblemowo można zdjąć i wyprać a jak to cenowo z lateksem wychodzi?
Ana ana można i tak przecież, zaraz i tak wyjmiesz to to. Co kto woli
Właśnie dziewczyny z tą wyprawką to pamiętajcie że jak ze wszystkim czy to spaniem czy karmieniem, ubieraniem czy pielęgnacją to zawsze jest to kwestia plusów, minusów, upodobań
I tak najważniejsze jest żeby był dobrze oddychający pokrowiec, który bezproblemowo można zdjąć i wyprać a jak to cenowo z lateksem wychodzi?
Właśnie dziewczyny z tą wyprawką to pamiętajcie że jak ze wszystkim czy to spaniem czy karmieniem, ubieraniem czy pielęgnacją to zawsze jest to kwestia plusów, minusów, upodobań
Ostatnia edycja:
LisiaMama
Zgodnie z prośba wrzucam link do materacyka, który kupiłam Mikosiowi
Link do: BADUM.pl / MATERAC PREMIUM BABY – AERO 3D OPTIMA
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: BADUM.pl / MATERAC PREMIUM BABY – AERO 3D OPTIMA
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Zastrzel mnie, ale nie pamiętam ile za ten lateks daliśmy. Chyba był jakoś średni cenowo jeśli chodzi o lateksy, ale ile to było za diabła nie pamiętam, musiałabym strzelać.Antiope z tym lateksem to milion różnych opinii słyszałam. Ponoć różnica jest co to za lateks, jeśli syntetyczny to ok, my zdecydowaliśmy się na piankę ale jestem pewna że lateks też będzie dobry
Nasze pierwsze zakupy [emoji7]
Bodziaki na krótki rekaw z pszczolkami I zielone butki
Wybrane Przez Filipa no nie moglam odmowic mu tej przyjemnosc.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
cytrusowa85
Czaderskie buciki. Filipek ma dobry gust♥
cytrusowa85
Antiope
Muszę przyznać, że wybory Filipa podobają mi się najbardziej Faktycznie dobry ma chłopak gust.Nasze pierwsze zakupy [emoji7]
Zobacz załącznik 767193Zobacz załącznik 767194Zobacz załącznik 767195Zobacz załącznik 767196
Śliczne
reklama
elifit
Moderatorka
Te buti