reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Dzięki ;) Tak też myślałam, że zostanie mi wózek... chociaż ta wkładka dla niemowlaka w tuli podobno spoko, jak czytałam opinie...

reklama
Ale nawet mietka się nie dociągnie na tyle, aby ustabilizować dziecię, które nawet główki nie trzyma a co dopiero choćby próbuje siadać.
Kleo pozostaje Ci wózek ;)

A mnie na aukcji z ciuszkami ktoś przelicytował więc passuję. Aż tak zdesperowana nie jestem. Obecna cena 560zł.
Kochana ja to wiem, ty to wiesz. My byśmy nie nosiły w nosidle tak małego dziecka, na pewno nie takiego co głowy nie trzyma. Czemu.. bo znamy i lubimy chusty.
Ale jak ktoś się zaprze i chusty chcieć nie będzie a nosić chce to wolę pokazać mniejsze zło którym jest mietek niż taka tulowa wkładka ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

Kleo, jeśli nosidlo ergonomiczne to wg mnie tylko tula albo manduca. Ale to dopiero jak dziecko samodzielnie siedzi. One niby mają wkładkę dla noworodków, ale chyba bym nie zaryzykowala. Ja mam manduce i chwale sobie, ale kupiłam ja dopiero gdy mały miał 9 m-cy. Wcześniej nosilismy się w chuscie.

f2w3yx8d53zjrig5.png

Chwalę się :) 5 sierpnia zamówiłam i opłaciłam śpiworek do fotelika/ wózka od MijaJG a dziś (czyli po 5 dniach) przyszedł ♡ jest piękny! Rozmiar 0-4 miesiące (74cm długi ) 114zł z przesyłką :)
2016-08-10 15.06.53.jpg
2016-08-10 15.06.27.jpg

Załączniki

• 2016-08-10 15.06.53.jpg
    2016-08-10 15.06.53.jpg
    195,7 KB · Wyświetleń: 336
  • 2016-08-10 15.06.27.jpg
    2016-08-10 15.06.27.jpg
    258,4 KB · Wyświetleń: 333
reklama
Miłe moje, powielam pytanie z grudniówkowego :) jaki materacyk do łóżeczka i jaki rożek dla maluszka? Usztywniany lepszy? Miłego dnia.
ja mam piankowy Havea.
Do kokos-gryka zraziłam się po aferze z robakami.
Lateks niekoniecznie dla alergików.

Rożek nieusztywniany.
Nic nie usztywniamy, wszystko miękkie, dopasowujące się do plecków dzidzi. Nosidełka tak samo :)

Do góry