reklama
nie w kwiaciarni a w sklepie dla plastykow dekoratorow....motylki chmurki zwierzątka
a to kółko w kwiaciarni kupiłaś, takie styropianowe?Zobacz załącznik 766689 Zobacz załącznik 766690
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Kochana ja to wiem, ty to wiesz. My byśmy nie nosiły w nosidle tak małego dziecka, na pewno nie takiego co głowy nie trzyma. Czemu.. bo znamy i lubimy chusty.Ale nawet mietka się nie dociągnie na tyle, aby ustabilizować dziecię, które nawet główki nie trzyma a co dopiero choćby próbuje siadać.
Kleo pozostaje Ci wózek
A mnie na aukcji z ciuszkami ktoś przelicytował więc passuję. Aż tak zdesperowana nie jestem. Obecna cena 560zł.
Ale jak ktoś się zaprze i chusty chcieć nie będzie a nosić chce to wolę pokazać mniejsze zło którym jest mietek niż taka tulowa wkładka
pola.
Fanka BB :)
Kleo, jeśli nosidlo ergonomiczne to wg mnie tylko tula albo manduca. Ale to dopiero jak dziecko samodzielnie siedzi. One niby mają wkładkę dla noworodków, ale chyba bym nie zaryzykowala. Ja mam manduce i chwale sobie, ale kupiłam ja dopiero gdy mały miał 9 m-cy. Wcześniej nosilismy się w chuscie.
LisiaMama
Fanka BB :)
Chwalę się 5 sierpnia zamówiłam i opłaciłam śpiworek do fotelika/ wózka od MijaJG a dziś (czyli po 5 dniach) przyszedł ♡ jest piękny! Rozmiar 0-4 miesiące (74cm długi ) 114zł z przesyłką Zobacz załącznik 767009 Zobacz załącznik 767010
Piękności!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Cudowne kolorki! [emoji7]Chwalę się 5 sierpnia zamówiłam i opłaciłam śpiworek do fotelika/ wózka od MijaJG a dziś (czyli po 5 dniach) przyszedł ♡ jest piękny! Rozmiar 0-4 miesiące (74cm długi ) 114zł z przesyłką Zobacz załącznik 767009 Zobacz załącznik 767010
reklama
elifit
Moderatorka
ja mam piankowy Havea.Miłe moje, powielam pytanie z grudniówkowego jaki materacyk do łóżeczka i jaki rożek dla maluszka? Usztywniany lepszy? Miłego dnia.
Do kokos-gryka zraziłam się po aferze z robakami.
Lateks niekoniecznie dla alergików.
Rożek nieusztywniany.
Nic nie usztywniamy, wszystko miękkie, dopasowujące się do plecków dzidzi. Nosidełka tak samo