Moje zdobycze
focę tylko nowe rzeczy a nie to co mam po starszych córach (a nadaje się dla chłopca ).
Rozmiar 56 - to już komplet. 2x body kopertowe, 4x spodenki, 3x cienkie pajacyki, kombinezon dresowy, 5x skarpetusie cienkie, 4x skarpetusie grubsze, skarpety wełniane (posłużą dłużej), 5x śliniaki a'la bandamka (też one size). Dodatkowo mam po starszych córach 2x spodenki na 50cm, sweterek rozpinany, 9x body białe zakładane przez głowę, 9x skarpetki cienkie białe, 5x niedrapki (te pajace ze Smyka fajne bo mają zawijam rękawki), czapka przejściowa z uszkami, czapka zimowa z uszkami. Chyba tylko dokupię parę cienkich bawełnianych czapeczek i będzie wsio.
Zobacz załącznik 767497
Rozmiar 62 : kombinezon ocieplany miś (ale nie przesadnie grubaśny), pajac polarkowy, 2x body kopertowe, 3x spodenki, komplet spodenki + bluza, 2x rajstopki 62/68. Dodatkowo mam z 3x białe body zakładane przez głowę, 4x body z krótkim rękawem, kamizelka z dzianiny. Do dokupienia na pewno kilka sztuk body, 3x pajace cienkie no i co tam jeszcze mnie podkusi
Zobacz załącznik 767498