Ekstra, śliczne i rozpinane- praktyczne gdzie kupilaś te cudeńka?
reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Ekstra, śliczne i rozpinane- praktyczne gdzie kupilaś te cudeńka?
W smyku. Bodziaki maja fajne rekawki Bo odwijane I nie trzeba niedrapkow zakladac a Te zawsze spadsja.
elifit
Moderatorka
Kindzia super te rękawki, do szpitala akurat!
Kupujecie ochraniacz do łóżeczka?
Antiope
Na początek nie, bo i tak maluch się nie obróci, żeby się uderzył i sobie krzywdę zrobił. A potem to sie zobaczy czy wariuje po łóżeczku. Jak coś, to mam jeszcze ochraniacz Bazylkowy. Tym razem w ogóle zamierzam kupić minimum, bo z Bazylim pokupowałam różne baldachimy itd., co jest kompletnie bez sensu i nie praktyczne.Kindzia super te rękawki, do szpitala akurat!
elifit
Moderatorka
ja mam jakiś tam ochraniacz, tylko teraz to mi odbija bo chciałabym kupić coś nowego dla Lilci. Ona będzie najprawdopodobniej ostatnim dzieckiem i do tego mnie teraz stać na szaleństwa. Za Aru i Zuzy tak nie szalałam i dużo miałam rzeczy używanych.Na początek nie, bo i tak maluch się nie obróci, żeby się uderzył i sobie krzywdę zrobił. A potem to sie zobaczy czy wariuje po łóżeczku. Jak coś, to mam jeszcze ochraniacz Bazylkowy. Tym razem w ogóle zamierzam kupić minimum, bo z Bazylim pokupowałam różne baldachimy itd., co jest kompletnie bez sensu i nie praktyczne.
To racja, najwyzej sobie ochraniacz dokupię potem
elifit
Moderatorka
cytrusowa85
elifit ja mam 3pajace i 2bodziaki i 2polspiochy na 56. Chociaż obstawiam ze będzie 59 cm w okolicach. Reszta 62
elifit
Moderatorka
No i dlatego nie kupowałam 56
Ja tym razem z 56 tez nie szalałam - kto wie, może chłopiec będzie większy od sióstr? Mam 3szt pajacy bawełnianych cienkich, 4 pary spodenek i 11 body, przy czym 9 sztuk mam po dziewczynach. Ach i kombinezon dresowy. Reszta na 62 a większe będę kupować później bo musze zobaczyć jak młody będzie rósł. Moje dziewczyny w 1 roku życia nosiły wszystko z opóźnieniem - starsza mimo miary urodzeniowej 55cm nosiła 56 do 3 miesięcy, 62 w 3-6 m-cu itd a młodsza zaczynała od rozmiaru 50 bo taka malutka była.
reklama
zuzanna8704
Co chodzi o materacyk dzidziuś będzie miał po braciszku . My mamy lateksowy z hevea i jestem bardzo zadowolona mlody chyba też. To jest nasz trzeci materac. Pierwszy mieliśmy kokos-pianka-gryka i synek jako alergik miał permanentna chrypke po zmianie materaca jak ręką podjął. Później przejsciowo mieliśmy z pianki poliuretanowej, ale docelowo skońcZyło się na lateksowym. Niby opinie sa rozne , ale u nas sprawdził sie , jedyny minus to cena. Teraz mlodemu bedziemy kupować dzieciece lozko i też ten materac.ja mam piankowy Havea.
Do kokos-gryka zraziłam się po aferze z robakami.
Lateks niekoniecznie dla alergików.
Rożek nieusztywniany.
Nic nie usztywniamy, wszystko miękkie, dopasowujące się do plecków dzidzi. Nosidełka tak samo