reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Skarpeciochy :D
1470591398191.jpg

Załączniki

• 1470591398191.jpg
    1470591398191.jpg
    102,4 KB · Wyświetleń: 410
reklama
CHUSTOWE MAMUSIE- mam do Was pytanie.
Chusty mi się nie widzą, bo małą Apolonią będzie zajmować się dużo osób z pewnością, więc nie sposób każdego przekonać do chusty, tymbardziej, że ja sama nie jestem do tego przekonana. Próbuję znaleźć prostą w obsłudze alternatywę, oczywiście bezpieczną dla dziecka. Co powiecie o Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Skyscape - Nosidełko Ergonomiczne Tula z taką wkładką Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Wkładka dla Niemowlaka ?

zadne nosidelko nie nadaje sie dla dziecka ktore samodzielnie nie siada z uwagi na prawidlowe ulozenie nozek i pleckow w nosidelku bedzie za szeroko beda nozki
a poza tym tula jest super nosidlem ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 5a4c4652d029697af5a8ecafc2e0a217.jpg
    5a4c4652d029697af5a8ecafc2e0a217.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 378
CHUSTOWE MAMUSIE- mam do Was pytanie.
Chusty mi się nie widzą, bo małą Apolonią będzie zajmować się dużo osób z pewnością, więc nie sposób każdego przekonać do chusty, tymbardziej, że ja sama nie jestem do tego przekonana. Próbuję znaleźć prostą w obsłudze alternatywę, oczywiście bezpieczną dla dziecka. Co powiecie o Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Skyscape - Nosidełko Ergonomiczne Tula z taką wkładką Link do: Tula - Nosidełka i Chusty do Noszenia Dzieci — Wkładka dla Niemowlaka ?
od urodzenia to tylko chusta ewentualnie prostsza jest kółkowa.
Jeśli naprawdę nie chcesz nawet spróbować w chuście to kup nosidło regulowane robione na miarę, wiązane mei tai. Tula jest nosidłem dużym, nie dla malucha.

Załączniki

• 50ff9e9c215dec2c3317592d8a63f4e3.jpg
    50ff9e9c215dec2c3317592d8a63f4e3.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 462
  • 76fd76dee50d1da21ff0e661b4f738ac.jpg
    76fd76dee50d1da21ff0e661b4f738ac.jpg
    63,1 KB · Wyświetleń: 476
reklama
od urodzenia to tylko chusta ewentualnie prostsza jest kółkowa.
Jeśli naprawdę nie chcesz nawet spróbować w chuście to kup nosidło regulowane robione na miarę, wiązane mei tai. Tula jest nosidłem dużym, nie dla malucha.

Ale nawet mietka się nie dociągnie na tyle, aby ustabilizować dziecię, które nawet główki nie trzyma a co dopiero choćby próbuje siadać.
Kleo pozostaje Ci wózek ;)

A mnie na aukcji z ciuszkami ktoś przelicytował więc passuję. Aż tak zdesperowana nie jestem. Obecna cena 560zł.

Do góry