K
Krasnal77
Gość
A u nas góra prezentów rośnie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy takie po Olusi na strychu i jakos nie jest praktyczne. Mamy tez materac specjalny do niego, tzn ten co dali do lozeczka taki skladany, i kupilismy jeszcze osobno piankowy. Alebogolnie lozeczko sie potargalo przy zamkach juz po paru dniach, mimo ze bylo z dobrej firmy.
hm u nas dwojka mlodszych miala podobne i daly radę. nie chce drewnianego bo my za dużo jeździmy a poza tym w drewnianym dzieci zawsze mialy poobijane ciało od upadkowMy mamy takie po Olusi na strychu i jakos nie jest praktyczne. Mamy tez materac specjalny do niego, tzn ten co dali do lozeczka taki skladany, i kupilismy jeszcze osobno piankowy. Alebogolnie lozeczko sie potargalo przy zamkach juz po paru dniach, mimo ze bylo z dobrej firmy.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
My też mieliśmy z Filipem łóżeczko turystyczne! Bardzo sobie chwalę.bylam mega zadowolona. W tym łóżeczku choć mi mały spal,do okoła miękko, w nic się nie uderzał przez sen. do tego jeszcze dokupilismy materac bo ten co w łóżeczku jakiś mi się taki nie tego wydawał. Ze starszym miałam drewniane piękne z baldachimem, całym zestawem poscielowym itp, młody wybudzal sie za każdym razem jak uderzył w szczebelki, albo jak mu się noga czy ręka zaklinowala między nimi.hm u nas dwojka mlodszych miala podobne i daly radę. nie chce drewnianego bo my za dużo jeździmy a poza tym w drewnianym dzieci zawsze mialy poobijane ciało od upadkow
Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app
najlepszy pasiak z natibaby lub litle frog lub Leny lamb 4,2 lub 4,6 a skład. ..bawełna starczy na długo ale moze byc z bambusem lub lnem ... splot skosno-krzyzowy to podstawa. do mnie leci tęczowa. .. jutro się pochwalę; )Mam pytanie do mam które noszą w chustach- jaka będzie najlepsza na początek? Żeby nie była ciężka w wiązaniu dla takiego nieogara jak ja
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
najlepszy pasiak z natibaby lub litle frog lub Leny lamb 4,2 lub 4,6 a skład. ..bawełna starczy na długo ale moze byc z bambusem lub lnem ... splot skosno-krzyzowy to podstawa. do mnie leci tęczowa. .. jutro się pochwalę; )
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
dla maluszka sie nada pozniej musisz miec tkana bo elastyczna nie udzwignie ciezszego dziecka.jest sliska i luzuje sie bardzo