reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

mam pytanie do doświadczonych mam ;) kupiłam używane ciuszki w naprawde dobrym stanie ;) i teraz pytanie czy np teraz koło lipca mogę je przeprać w normalnym proszku na wyższej temp żeby wygotować troszkę te ciuszki a koło początku listopada wyprać jeszcze raz w proszku specjalnym dla dzidziusia??
Mozesz [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mam pytanie do doświadczonych mam ;) kupiłam używane ciuszki w naprawde dobrym stanie ;) i teraz pytanie czy np teraz koło lipca mogę je przeprać w normalnym proszku na wyższej temp żeby wygotować troszkę te ciuszki a koło początku listopada wyprać jeszcze raz w proszku specjalnym dla dzidziusia??
Możesz. ja wszystkie ciuszki dla Bazylka dostałam wyprane w normalnym proszku, a potem kilka tygodni przed porodem dopiero prałam w dziecięcym.

Pierwsze ubranka Maksyma
WP_20160701_008.jpg

Załączniki

• WP_20160701_008.jpg
    WP_20160701_008.jpg
    507,4 KB · Wyświetleń: 388
Ja juz sie nie mogę doczekać zakupów ciuszkowych :) na razie jestem silna i nic nie kupiłam... 15 lipca po połówkowym USG na pewno cos w ramach świętowania zakupię :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz sie nie mogę doczekać zakupów ciuszkowych :) na razie jestem silna i nic nie kupiłam... 15 lipca po połówkowym USG na pewno cos w ramach świętowania zakupię :)

A my doszlismy do wniosku ze na razie sie wstrzymamy. Zamowilismy wczoraj lozko dla corki, niedlugo wyjezdzamy na wczasy, w sierpniu maz idzie na zabieg do chirurga stomatologa (prywatnie), we wrzesniu kasa pojdzie na przedszkole, a chcemy jeszcze przed jesienia zrobic remont w goscinnym bo potem bedzie pewnie lało i juz nie zrobimy a chce miec juz wszystko gotowe na przyjscie maluszka na swiat [emoji6] wiec doszlismy do wniosku ze w pazdzierniku zrobimy wyprawke dla mnie i dzidziusia, bo w listopadzie juz za pozno bedzie, nie chce na sam koniec latac po sklepach..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz pod nieobecność lubego zorganizowałam odświeżenie sypialni (pomalowalam na szaro, nowa narzuta, obraz, poduchy, takie tam). Meble czekają na dziecko złożone bo jak mówiłam udało sie okazyjnie kupić używane. Ubrania, materac, pościele, półeczki ścienne, fotelik, wózek i inne szmery bajery zostawiam na jesień. Ale jak poznam płeć to sie nie powstrzymam przed jednym pajacykiem :)

reklama
Do góry