z ekoskory sa wykonczenia raczki gdzies budy palaka do spacerowki... wnetrza nie widzialam zeby byly z ekoskory
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny weźcie mi napiszcie swoje opinie tak na zdrowy rozsądek, bo ja kuzwa już sama zglupialam.
Jak wam się widzą wózki w ekoskorze?? [emoji32][emoji33]
Bo ja prosta baba jestem i zastanawia mnie fakt np? czy ta ekoskora np w spacerowce nie klei się do dziecka? [emoji32] przepuszczalność powietrza pewnie też zerowa? A do tego wydaje mi się że czymś ostrym zarysowac niechcący i już lipa jest.
Ktoś widział i dotykał wózki w ekoskorze?
Bo już zglupialam! Wydaje mi sue ten pomysł tragedia mimo że wyglądają bardzo ładnie i elegancko. To moje wrażenia, tylko że ja na żywo tego typu wózków nie widziałam
Chyba wypadlam z obiegu po 7 latach ;-)
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moje dzieci miały ponad 3800. Nawet córki nie mam aby w razie czego lalkę ubrać w ten ciuszek pewnie kupię ale musze się z tym przespać. Nie lubię pieniędzy w błoto wyrzucać.K8sad moja młodsza urodziła się w terminie z wagą 3040g i 50cm długa. I musiałam dokupić ciuszki na 50cm bo topiła się w tych na 56. Ja na Twoim miejscu kupiłbym choćby parę rzeczy na 50cm - tylko wydaje Ci się, że one są takie maleńkie.
aaaaaaaaaaaaa maaaaam najpiekniejsza najcudowniejsza chusta.♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
już ją kocham ♡♡♡♡♡
......
Dziewczyny moje dzieci miały ponad 3800. Nawet córki nie mam aby w razie czego lalkę ubrać w ten ciuszek pewnie kupię ale musze się z tym przespać. Nie lubię pieniędzy w błoto wyrzucać.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
No piękne to jest. Też mi się spodobało jak byłam z Bazylim w ciąży, ale z tego co pamiętam to drogie...Ostatnio zachorowalam na:
Zobacz załącznik 762512
No piękne to jest. Też mi się spodobało jak byłam z Bazylim w ciąży, ale z tego co pamiętam to drogie...