cytrusowa85
Fanka BB :)
Antiope życzenia sie spełniają Tobie tez spelni sie ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedys byly takie zestawy wyprawkowe, typu pajacyk, spioszki, body, czapeczka, niedrapki. Orientujecie sie moze gdzie mozna takie kupic ? Oprocz allegro [emoji23] dzis patrzylam w pepco bo kiedys byly takie na prezent ale teraz nie ma.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam dzis w h&m i nie widzialam.. za to kupilam sobie mega wypasiony stroj kapielowy [emoji6]W Hm widzialam
Buuu. Jak ja nie lubię takich nieprzewidzianych wydatków...Ja zrobiłam kapcia w aucie.buuuu
Ja to wszystko na allegro, więc nie wiem.Kiedys byly takie zestawy wyprawkowe, typu pajacyk, spioszki, body, czapeczka, niedrapki. Orientujecie sie moze gdzie mozna takie kupic ? Oprocz allegro [emoji23] dzis patrzylam w pepco bo kiedys byly takie na prezent ale teraz nie ma.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz mam komode z przebierakiem i szafe tylko tam jest pełno i dlatego rozgladam sie za komoda na ciuszkiTa pierwsza bardzo ładna, tez bym chciała takie połączenie u nas, ale jakoś nic nie mogę znaleźć [emoji53]
Poza tym chciałabym, żeby komoda pełniła funkcje przewijaka czyli musi być odpowiednio głęboka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
potwierdzam. fajne ciszki w super cenachDziewczyny nie chce Was rujnowac ale w Smyku jest -20 od przecen !!!
odchudzimy cie to po ciazy wejdziesz)) spoko wrzuce do pck, mam pod blokiemGrama mi się bardzo podoba ta spódniczka ogrodniczka ale ja w nią nie wejde w biodrach przed ciążą miałam więcej niż 100cm