reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Powaznie. Tylko nie w kazdym sa, ale podobno idzie jeszcze gdzies dorwac [emoji6] tu ostatnio tez ktos pisal ze w kauflandzie kupil, i mi maz tez kupil w kauflandzie i jest ok [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
spoko skocze do kauflandu i sprawdze. eh tylko wczesniej musze przerobic wielka torbe ciuszkow ktore dala mi moja przyjaciolka-sasiadka. one sa po chlopcu wiec dokonalysmy wspolnie sortu na te bardziej "neutralne" ale mysle ze przez pierwsze kilka miesiecy Zosia na kolorach sie nie bedzie znala musze jeszcze rozmiarami posegregowac zeby zobaczyc co dokupic ale chyba tylko drobiazgi. wrzuce wam kilka fotek potem. najwazniejsze ze dostalam 2 kombinezony na zime! happy!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Fanka BB :)
Super są takie prezenty. Pamiętam ile mi radochy sprawiało przeglądanie ubranek, które dostałam dla Bazylka. Jeszcze 2 tygodnie i będę robić listę zakupów. Jak się okaże, że dziewczynka, to lista będzie trochę dłuższa.spoko skocze do kauflandu i sprawdze. eh tylko wczesniej musze przerobic wielka torbe ciuszkow ktore dala mi moja przyjaciolka-sasiadka. one sa po chlopcu wiec dokonalysmy wspolnie sortu na te bardziej "neutralne" ale mysle ze przez pierwsze kilka miesiecy Zosia na kolorach sie nie bedzie znala musze jeszcze rozmiarami posegregowac zeby zobaczyc co dokupic ale chyba tylko drobiazgi. wrzuce wam kilka fotek potem. najwazniejsze ze dostalam 2 kombinezony na zime! happy!
Fajnie ! Ja też nie mogę doczekać sie kiedy dostane ciuszki po siostrzencu co prawda cały czas żyje nadzieja, że też będę wybierała tylko te neutralne [emoji6] oby za 3 tyg wyszła dziewuszka !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
K
Krasnal77
Gość
Ja dziś też dostałam pake ubrań i też znalazł się jeden zimowy kombinezon jestem mega zadowolona, kwestia ubrań u nas już załatwiona na pierwsze 3-4 miesiące...
A przecież prezenty od rodzinki dopiero się zaczną!![emoji33][emoji33]
A przecież prezenty od rodzinki dopiero się zaczną!![emoji33][emoji33]
Antiope
Ja dziś rozmawiałam z moją mamą na temat ciuszków, że wszystko mam, a ona na to, że przecież muszę coś kupić, żeby maluszek też miał coś nowego. Myślę, że to trochę bez sensu, bo i tak mam tego tony z czego większość (zwłaszcza tych najmniejszych) w ogóle nie zniszczona. Powiedziałam mamie, że nowe ciuszki kupię tylko i wyłącznie jak się okaże, że dziewczynka, bo dla chłopca mam wszystko co potrzeba. Jak będzie chłopiec, to kupię tylko zapas pieluch tetrowych, bo mi się przy Bazylim zużyły, nową pościel, bo wszystkie bazylkowe komplety już podniszczone. No i chyba byłoby na tyle.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, chlopiece ciuszki pasuja na dziewczynke, wiec nie martwcie sie. Gorzej chlopca ubrac w rozowe w kwiatki..
I wlasnie ja dzis przynioslam ubranka co mi zostaly i na chlopca marnie.. ledwo kilka ubranek (nie-sukienek i nie-kwiatkow[emoji23]).
Ale jest kombinezon po corke na 62, ladny, czerwony. Bylam przekonana ze go oddalam ale widac nie [emoji6] wiec to mi odpada..
No i udalo mi sie zrobic jedna wolna szafke [emoji6] wiec nie trzeba komody kupowac bo niewiele ubranek bede kupowala bo wcale sie nie przydaje, kupie tyle ile pisalam [emoji6]
I wlasnie ja dzis przynioslam ubranka co mi zostaly i na chlopca marnie.. ledwo kilka ubranek (nie-sukienek i nie-kwiatkow[emoji23]).
Ale jest kombinezon po corke na 62, ladny, czerwony. Bylam przekonana ze go oddalam ale widac nie [emoji6] wiec to mi odpada..
No i udalo mi sie zrobic jedna wolna szafke [emoji6] wiec nie trzeba komody kupowac bo niewiele ubranek bede kupowala bo wcale sie nie przydaje, kupie tyle ile pisalam [emoji6]
Antiope
Ja myślę, że te z nas, które miały wcześniej dziewczynki, a teraz będą miały chłopca mogą się powymieniać ciuszkami z mamami chłopców, które obecnie czekają na dziewczynkę. W ten sposób będzie można bez pieniędzy zyskać coś nowego w garderobie dla swojego maluszka. Może by założyć taki temat z wymianami? Ja bym się chętnie powymieniała jakby się okazało, że u mnie będzie dziewczynka, bo mam sporo typowo chłopięcych ciuszków.Kochane, chlopiece ciuszki pasuja na dziewczynke, wiec nie martwcie sie. Gorzej chlopca ubrac w rozowe w kwiatki..
reklama
spoko mysl z ta wymiana. ja musze jeszcze dokladnie przejrzec te rzeczy bo czuje ze mam conajmniej 10 nadprogramowych idealnie nowych kaftanikow. mysle ze z 5 moge wymienic na cos innego, zwlaszcza chetnie na drobiazvi typu skarpetki, czapeczk bo tego nie mam.Ja myślę, że te z nas, które miały wcześniej dziewczynki, a teraz będą miały chłopca mogą się powymieniać ciuszkami z mamami chłopców, które obecnie czekają na dziewczynkę. W ten sposób będzie można bez pieniędzy zyskać coś nowego w garderobie dla swojego maluszka. Może by założyć taki temat z wymianami? Ja bym się chętnie powymieniała jakby się okazało, że u mnie będzie dziewczynka, bo mam sporo typowo chłopięcych ciuszków.
poki co przypominam ze w watku z wyprawka dla mam powiesilam do oddania sukienke ogrodniczke i bluzeczke i jeszcze chyba jedna bym mogla sukienke bawelniana dolozyc ale nawet pies z kulawa noga nie chce