reklama
Ta pierwsza bardzo ładna, tez bym chciała takie połączenie u nas, ale jakoś nic nie mogę znaleźć [emoji53]
Poza tym chciałabym, żeby komoda pełniła funkcje przewijaka czyli musi być odpowiednio głęboka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Poza tym chciałabym, żeby komoda pełniła funkcje przewijaka czyli musi być odpowiednio głęboka
Antiope
Fanka BB :)
Myślę, że równie praktyczny, albo praktyczniejszy jest przewijak zakładany na łóżeczko. Jak się jest wysokim, to komoda jest na ogół za nisko, żeby się dało przewijać malucha bez zbędnego pochylania. No ale faktycznie jeśli ktoś niższy, to na lepszej wysokości jest przewijak na komodzie.Ta pierwsza bardzo ładna, tez bym chciała takie połączenie u nas, ale jakoś nic nie mogę znaleźć [emoji53]
No właśnie ja jestem z tych wyższych [emoji6] tylko tak bralam pod uwagę, że np na komodzie mogę obok (dlatego szukam takiej szerszej) położyć jakieś kosmetyki, miseczkę z wodą, pod spodem mieć od razu pod ręką pieluche, na łóżeczku nie mam takiej możliwości.
cytrusowa85
Ja chetnie kupie kombinezon zimowy na chlopca roz 62.
Ja macie na zbyciu to zdjecie I cene prosze pw
Antiope
Ja jeszcze nie wiem dla kogo będę potrzebować ubranek. Mam kombinezon na 62, ale raczej uniwersalny, więc jakby jakimś cudem u nas była dziewczynka, to też mogą być. No chyba, że u nas się okaże, że dziewczynka, a ktoś w zamian zaproponuje typowo dziewczęcy, który mi się będzie bardzo podobał.Ja chetnie kupie kombinezon zimowy na chlopca roz 62.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Maz dzisiaj na dzien taty sprezentowal sobie niebieski cudny kocyk dla naszego synusia [emoji6] i pieluche tetrowa w samochodziki [emoji6]
W koncu odebralismy samochod z naprawy.. 1800 zl zaplacilismy..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
W koncu odebralismy samochod z naprawy.. 1800 zl zaplacilismy..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom