reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
A zostaw niech mokry chodzi niech doswiadczy tego. Cieplo jest Nic mu nie bedzie. A Tak szybko przebrany I juz mu wygodnie. Tylko wytlumacz dlaczego Ty masz suche ubranko a Bazyli mokre
Ale on mi to wszędzie roznosi... I tak teraz luz, bo jak byłam u endokrynologa, to mój D został z małym i Bazyli zrobił kupę w gacie, a ponieważ miał biegunkę, to mój biedny D musiał tą kupę po całym domu sprzątać, bo Bazylkowi nogawką w spodniach wyciekła. bleeee

Antiope kupsztala to nie ale siku ja nie przebieralam. Dywany posciagane koce na kanapy. Wdech I wydech za mopa I scieralam.
No ja na szczęście w ogóle dywanów nie mam, bo nie lubię i nie toleruję. No nic, będę się musiała jakoś przemóc z niezmienianiem tych gaci po siku.
A D by mu od razu tą kupę zmienił, tylko młody rozniósł zanim się D zorientował, że zrobił. A u nas niestety często problem z biegunkami. Byliśmy u teściowej w niedzielę na obiedzie i zapomniała nam powiedzieć, że rosół z kurczaka, a Bazyli zjadł trochę zupy od mojego D, a po kurczaku go zawsze czyści. No i efektem tych zjedzonych 3 łyżek rosołu była biegunka przez resztę niedzieli i poniedziałek. Co ciekawe, to samo ma np. po bananach, które niby działają zatwardzająco. Za to jabłka go nie ruszają.

reklama
Do góry