u mie brak fajnym lumpeksow, a jak juz cos jest fajnego to sępy juz rano waruje przed otarciem, ja z allegro mam ogrom fajnych uzywek z pierwszej tej straconej ciazy i teraz chce pol na pol, nowych troche tez kupie a co
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
To racja, nie raz za grosze mozna ladne rzeczy kupic jak nowki [emoji6]Ja już dawno rajdów po ciucholandach nie robiłam, ale jak jeszcze nie byłam w ciąży i zdarzało mi się chodzić, to widziałam piękne ubranka, niektóre jeszcze z metkami. I myślę, że jak będę już na zwolnieniu, to wtedy wybiorę się na polowanie po lumpkach
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak ja z używanymi jest też tak że nie zawsze jest akurat to czego potrzebujeszMy mamy fajny ciucholand w miesci blisko naszej wsi, Biga sie nazywa, i tam mozna kupic na wage, i takie male ciuszki sa lekkie i dosc troche mozna nakupic bo 17 zl kosztuje kilogram
Ja kupie na pewno kilka ładnych uzywek, ale nowe tez kupie
Myślę, że koszt bym przełknęła- chciałabym wierzyć, że dzięki temu, że używam tych eko nie zaśmiecam tak bardzo świata i nie narażam skóry malucha na działanie szkodliwych czynników- pytanie ile z tego to makreting i ile prawda...Juz tu pisalam niedawno ze to bardzo droga inwestycja niestety i trzeba to sobie przemyslec i przeliczyc
Jakbym czytała o swoim MałżuMaz wstaje, ubiera komplet nr 1, potem zawozimy dziewczyny do przedszkola to przebiera sie w komplet 2, pozniej wracamy i maz przebiera siebw komplet 3 bo idzie cos robic kolo domu, wraca i pzrebiera sie w komplet 4 bo wychodzi do pracy, w pracy ubiera komplet nr 5, potem po pracy w komplet nr 4, a potem jak jest juz w domu to sie kąpie i na szczescie w koncu ma same gaciei tak to mniej wiecej wyglada
xXxIzuLQaxXx
Haha powaznie ? A myslalam ze tylko moj tak ma [emoji23]To tak jak ja z używanymi jest też tak że nie zawsze jest akurat to czego potrzebujesz
Myślę, że koszt bym przełknęła- chciałabym wierzyć, że dzięki temu, że używam tych eko nie zaśmiecam tak bardzo świata i nie narażam skóry malucha na działanie szkodliwych czynników- pytanie ile z tego to makreting i ile prawda...
Jakbym czytała o swoim Małżu
No wlasnie, a jesli to marketing i wcale sie tak nie rozklada ?
Nonkatoja
Fanka BB :)
Ja większość ubranek dostanę po siostrzeńcu męża lub kupię w ciucholandach i na wyprzedażach. Moim zdaniem bez sensu jest inwestować w drogie ubranka, w którym dziecko pochodzi kilka miesięcy lub nawet nie. Już wolę kupić lepszy wózek lub mebelki, które znacznie dłużej mi posłużą, zwłaszcza że w ciągu pewnie 2 lat planujemy kolejne dziecko.
my tez planujemy kolejne, znaczy moj planuje hihi, bo ja sie zastanawiam ;pJa większość ubranek dostanę po siostrzeńcu męża lub kupię w ciucholandach i na wyprzedażach. Moim zdaniem bez sensu jest inwestować w drogie ubranka, w którym dziecko pochodzi kilka miesięcy lub nawet nie. Już wolę kupić lepszy wózek lub mebelki, które znacznie dłużej mi posłużą, zwłaszcza że w ciągu pewnie 2 lat planujemy kolejne dziecko.
mojeboje
Fanka BB :)
No to mój mąż się często nie przebiera, zwłaszcza że przeważnie pracuje w domu. Najwięcej ubrań zużywa wiadomo córka ale one małe sąRaz na dwa tygodnie ? Fajnie masz [emoji23] ja robie pranie praktycznie codziennie i to nie raz 2-3 razy.. ja mam caly strych zawieszony i suszarke na balkonie.. ale ja moje corki codziennie przebieram, a to ciuchy do przedszkola i po domu osobne, do tego kupa moich ubran, i meza wyjsciowe, po domu, do pracy, i robocze [emoji23] to sie zbiera.. ale tak u nas jest, tak bylo u meza zawsze ze sie 3 razy dnia przebieral, i ja tez tak zaczelam robic (no ja sie az tak czesto nie przebieram) [emoji23] ciezko wytlumaczyc ale to wyglada tak:
Maz wstaje, ubiera komplet nr 1, potem zawozimy dziewczyny do przedszkola to przebiera sie w komplet 2, pozniej wracamy i maz przebiera siebw komplet 3 bo idzie cos robic kolo domu, wraca i pzrebiera sie w komplet 4 bo wychodzi do pracy, w pracy ubiera komplet nr 5, potem po pracy w komplet nr 4, a potem jak jest juz w domu to sie kąpie i na szczescie w koncu ma same gacie [emoji23] i tak to mniej wiecej wyglada [emoji6]
xXxIzuLQaxXx
U mnie jedna ma 6 druga 4 lata wiec juz ubranka nie takie male [emoji6]No to mój mąż się często nie przebiera, zwłaszcza że przeważnie pracuje w domu. Najwięcej ubrań zużywa wiadomo córka ale one małe są
Haha powaznie ? A myslalam ze tylko moj tak ma
No wlasnie, a jesli to marketing i wcale sie tak nie rozklada ?
Z tym że Małż robi sobie pranie sam- taki wyszkolony ale jak zacznie to końca nie widać.
A z tymi pieluchami to właśnie nie wiem- bo najbardziej na świecie nie lubię być robiona przez marketingowców w bambuko... Ale perspektywa jest kusząca pomimo ceny...
reklama
xXxIzuLQaxXx
Moj mi wypral moje ulubione biale majtki ze swoimi skarpetkami, tak ze dziekuje uprzejmie, sama wypiore [emoji23]Z tym że Małż robi sobie pranie sam- taki wyszkolony[emoji14]ale jak zacznie to końca nie widać.
A z tymi pieluchami to właśnie nie wiem- bo najbardziej na świecie nie lubię być robiona przez marketingowców w bambuko... Ale perspektywa jest kusząca pomimo ceny...
Jak chcesz to próbuj, kup na poczatek ze 2 paczki tylko, i zobaczysz jak to wygląda w praktyce [emoji6]