Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom. W tle walizka porodowa spakowana, a na pierwszym planie moja sina stopa- taki ze mnie fotograf
reklama
no to masz chyba taki sam jak Elifit, ile placilas? ja 478 za sam fotelik, ale rabat dostalam i wyszlo na 450 zl plus 50 zl za adaptery do wozka wiec 500 zl lacznie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom. W tle walizka porodowa spakowana, a na pierwszym planie moja sina stopa- taki ze mnie fotograf
Ja płaciłam 520 ale na targach byłam i była promocja- dlatego nie marudziłam na kolor adaptery dostałam z wózkiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
a jaki masz wozek? ja mialam problem by dostac adpatery do wozka (mamy adamex barletta) bo na necie nie bylo i wozek zamawialam w sklepie stacjonarnym i fotelik tez tam i oni zamawiajac fotelik zglosili u cybexa, ze maja byc adaptery do barletty, bo tak to by musiala wydzwaniac firma adamex do cybexa o te adaptery...dla porownania adaptery do maxi-cosi sa wszedzie latwo dostepne.....Ja płaciłam 520 ale na targach byłam i była promocja- dlatego nie marudziłam na kolor adaptery dostałam z wózkiem
elifit
Moderatorka
Ja płaciłam ok 500 zł. Jaki dokładnie masz model? Aton 1, 2, 3, 4, q czy cloud? Poka ulotkeno to masz chyba taki sam jak Elifit, ile placilas? ja 478 za sam fotelik, ale rabat dostalam i wyszlo na 450 zl plus 50 zl za adaptery do wozka wiec 500 zl lacznie
Twój to ten?
Link do: FOTELIK CYBEX ATON BASIC 0-13 kg 2015 GRATISY 24H
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
elifit
Moderatorka
Dobra cena noom!Ja płaciłam 520 ale na targach byłam i była promocja- dlatego nie marudziłam na kolor adaptery dostałam z wózkiem
elifit
Moderatorka
Antiope
Fanka BB :)
Mój na szczęście kupi bez problemu jak musi. Ale mi go wyszkoliła teściowa. Ponoć wysłała go kiedyś po podpaski jak miał 13 lat. Mówi, że wtedy to była dla niego straszna trauma, ale dał radę.też zakupiłam te z canpolu dziewczyny w szkole rodzenia polecały które już rodziły zakupiłam sobie 3 na dzień i 3 na noc bo mój mąż jak to kiedyś powiedział podpasek nigdy nie kupi hehe
K
Krasnal77
Gość
Kurde, a ja za same adaptery do emmaljungi zaplacilam chyba 250zl. Fotelik z baza kupiłam aton q platium chyba za 900 zl..... ktos mnie wydymał za przeproszeniem na samym początku[emoji30][emoji30][emoji30][emoji15][emoji15][emoji15][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]??
reklama
nie nie, moj to nie ten co na linku, ja mam inna bude,taka jak Ty, wysuwana, na moim pisze aton bez cyfr, daje Ci foto i chyba tej bocznej chrony nie mam w moim modelu jednakJa płaciłam ok 500 zł. Jaki dokładnie masz model? Aton 1, 2, 3, 4, q czy cloud? Poka ulotke
Twój to ten?
Link do: FOTELIK CYBEX ATON BASIC 0-13 kg 2015 GRATISY 24H
Załączniki