Mamy naszego Cybexa
Jaki świetny kolor my tez mamy cybexa aton q- a tez wasz to chyba inny model nie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy naszego Cybexa
też zakupiłam te z canpolu dziewczyny w szkole rodzenia polecały które już rodziły zakupiłam sobie 3 na dzień i 3 na noc bo mój mąż jak to kiedyś powiedział podpasek nigdy nie kupi hehe
nasz to aton Twoj rozkladany, nasz nieJaki świetny kolor my tez mamy cybexa aton q- a tez wasz to chyba inny model nie?
całe szczęście, mam nadzieję że chociaż pampersów nie będzie się wstydził kupowaćTo jak na wojnę mój nie jest taki wstydliwy na szczęście
nasz to aton Twoj rozkladany, nasz nie
całe szczęście, mam nadzieję że chociaż pampersów nie będzie się wstydził kupować
Moj tez o dziwno powiedzial, akurat nie teraz, ale kiedy daawno, ze co to za problem kupic podpaski pff... ale bielizny z nim nie poogladam w galeriach, zawsze sie wstydziTo jak na wojnę [emoji14] mój nie jest taki wstydliwy na szczęście
Lux super kolorek. My mamy już naszego atona 4 Zobacz załącznik 783643Zobacz załącznik 783644
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
no nie ma właśnie ale to już taki typ faceta