a mój o dziwo bielizne kupi bez problemu to jak dostałam od niego w prezencie to byłam w szoku i się zastanawiałam czy se jakiejś do pomocy nie wziął he heMoj tez o dziwno powiedzial, akurat nie teraz, ale kiedy daawno, ze co to za problem kupic podpaski pff... ale bielizny z nim nie poogladam w galeriach, zawsze sie wstydzi
reklama
Czarownica3006
Fanka BB :)
Po wyschnięciu przeczesz szczotka do włosów najlepiej typu tangle teezer i puchowatosc powróci za jednym pociągnięciemMam taki fajny puchaty kocyk, boje sie, ze po praniu juz taki fajny nie bedzie, ale jak upiore w rekach to moze dokladnie sie nie wyplucze z proszku, pralka to jednak pralka. Co sadzicie? Poza tym pewnie milion razy bede go prala i nie bede zwracala potem uwagi na to, ale wiecie, na poczatek niech ma puchaty [emoji23]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
majka23x
Oo ciekawa rada, na pewno wyprobuje, mam te szczotkePo wyschnięciu przeczesz szczotka do włosów najlepiej typu tangle teezer i puchowatosc powróci za jednym pociągnięciem
Nonkatoja
Haha też tak zrobiłam, ale ze swoim szlafrokiem[emoji12]Po wyschnięciu przeczesz szczotka do włosów najlepiej typu tangle teezer i puchowatosc powróci za jednym pociągnięciem
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
eh te chlopaki... wiadac znak czasow? moj maz bielizne uwielbia kupowac razem i samemu chociaz ciezko dostac moj rozmiar i zeby jeszcze kroj pasowal (co wymaga dlugich zakupow ale wyjatkowo uwaza ze warto). Podpaski i tampony to pikus. Tyle ze najlepiej zdjecie mu dac zeby nie pomylil.Moj tez o dziwno powiedzial, akurat nie teraz, ale kiedy daawno, ze co to za problem kupic podpaski pff... ale bielizny z nim nie poogladam w galeriach, zawsze sie wstydzi
Widac malo chlopaki przeszli. Maz zawsze powtarza ze nie mozemy sie siebie wstydzic w chorobie albo w jakiejs naglej potrzebie. Zdarzaly nam sie rozne sprawy i wiem ze moge na wszystko liczyc ale wiadomo staram sie korzystac tylko w koniecznosci zeby zachowac intymnosci i sexapel
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
pokaz Twojego
a widzisz mamy prawie ta sama wersje,ta sama buda, tez myslalam o tym szarym, ale fiolet wygral z tym, ze Ty masz aton 4 a ja mam aton silver, wkladka sie rozniaLux super kolorek. My mamy już naszego atona 4 Zobacz załącznik 783643Zobacz załącznik 783644
♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
E tam moj kupuje wszystkoMoj tez o dziwno powiedzial, akurat nie teraz, ale kiedy daawno, ze co to za problem kupic podpaski pff... ale bielizny z nim nie poogladam w galeriach, zawsze sie wstydzi
Na poczatku biadolil ze jak on kupi itp ale kilka razy zostal zmuszony I sie przyzwyczail. Kupuje podpaski. Tampony. Bielizne dla mnie . Do sexshopu tez sie nie wstydzil latac [emoji23]
Kiedys nawet Musial leciec na targ I kupic mi wielkie babcine bawelniane gacie po cc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dale rade !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Mój ma jeszcze system ochrony boczneja widzisz mamy prawie ta sama wersje,ta sama buda, tez myslalam o tym szarym, ale fiolet wygral z tym, ze Ty masz aton 4 a ja mam aton silver, wkladka sie roznia
reklama
moj tez ma jest kilkanascie typow tych cybexow i trzeba poczytac, cenami sie tylko roznia no nie i troche tapicerka i ksztaltem fotelikaMój ma jeszcze system ochrony bocznej