reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Moj tez o dziwno powiedzial, akurat nie teraz, ale kiedy daawno, ze co to za problem kupic podpaski pff... ale bielizny z nim nie poogladam w galeriach, zawsze sie wstydzi :D
a mój o dziwo bielizne kupi bez problemu to jak dostałam od niego w prezencie to byłam w szoku i się zastanawiałam czy se jakiejś do pomocy nie wziął he he

reklama
Mam taki fajny puchaty kocyk, boje sie, ze po praniu juz taki fajny nie bedzie, ale jak upiore w rekach to moze dokladnie sie nie wyplucze z proszku, pralka to jednak pralka. Co sadzicie? Poza tym pewnie milion razy bede go prala i nie bede zwracala potem uwagi na to, ale wiecie, na poczatek niech ma puchaty [emoji23]
Po wyschnięciu przeczesz szczotka do włosów najlepiej typu tangle teezer i puchowatosc powróci za jednym pociągnięciem :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tez o dziwno powiedzial, akurat nie teraz, ale kiedy daawno, ze co to za problem kupic podpaski pff... ale bielizny z nim nie poogladam w galeriach, zawsze sie wstydzi :D
eh te chlopaki... wiadac znak czasow?:) moj maz bielizne uwielbia kupowac razem i samemu chociaz ciezko dostac moj rozmiar i zeby jeszcze kroj pasowal (co wymaga dlugich zakupow ale wyjatkowo uwaza ze warto). Podpaski i tampony to pikus. Tyle ze najlepiej zdjecie mu dac zeby nie pomylil.
Widac malo chlopaki przeszli. Maz zawsze powtarza ze nie mozemy sie siebie wstydzic w chorobie albo w jakiejs naglej potrzebie. Zdarzaly nam sie rozne sprawy i wiem ze moge na wszystko liczyc ale wiadomo staram sie korzystac tylko w koniecznosci zeby zachowac intymnosci i sexapel:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

E tam moj kupuje wszystko
Na poczatku biadolil ze jak on kupi itp ale kilka razy zostal zmuszony I sie przyzwyczail. Kupuje podpaski. Tampony. Bielizne dla mnie . Do sexshopu tez sie nie wstydzil latac [emoji23]
Kiedys nawet Musial leciec na targ I kupic mi wielkie babcine bawelniane gacie po cc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dale rade !

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry