reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
hit. moj maz kupil swojej nienarodzonej jeszcze corce pierwsza rzecz (do tej pory ja kupowalam/zamawialam, a dzis sam z siebie przyniosl)... zgadnijcie co to jest???
miarka wzrostu dziecka ktora zaczyna sie od 80 cm!:))))
padlam ze smiechu! ale zamierzam go pochwalic mimo to!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

hit. moj maz kupil swojej nienarodzonej jeszcze corce pierwsza rzecz (do tej pory ja kupowalam/zamawialam, a dzis sam z siebie przyniosl)... zgadnijcie co to jest???

Hahahahaha!!!! Wazne, ze cos kupil!!! :D

Mój kupuje tylko jak zobaczy, ze ma napis "I [emoji173]️ daddy" albo podobny :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój kupił buciki. Rozmiar 50 "new born" [emoji1] a przecież Hanka będzie miała pewnie od razu z 60 cm i duże stopy po nas. Ale też pochwaliłam tylko musiałam go uświadomić,że musimy wymienić na inny rozmiar bo nasza córeczka zapewne nie będzie miała tak maleńkich stopek :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawieszona.
Pozostaje dopieścić.. :)
PicsArt_11-19-11.10.jpg

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Załączniki

• PicsArt_11-19-11.10.jpg
    PicsArt_11-19-11.10.jpg
    51,1 KB · Wyświetleń: 744
reklama

Z moim niech se piatke przybije.
My mamy kibel grajacy [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry