reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Kurde, a ja za same adaptery do emmaljungi zaplacilam chyba 250zl. Fotelik z baza kupiłam aton q platium chyba za 900 zl..... ktos mnie wydymał za przeproszeniem na samym początku[emoji30][emoji30][emoji30][emoji15][emoji15][emoji15][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]??

a8doqqmz725nh9h0.png
dobra dobra, ale Ty masz baze do auta a ja nie, Eli chyba tez bazy nie ma do auta...a adaptery drogie masz, moje w sklepie to koszt tylko 50 zl...dziwne, moze to zalezy do jakiego modelu wozka ida? nie wiem...

reklama
Kurde, a ja za same adaptery do emmaljungi zaplacilam chyba 250zl. Fotelik z baza kupiłam aton q platium chyba za 900 zl..... ktos mnie wydymał za przeproszeniem na samym początku[emoji30][emoji30][emoji30][emoji15][emoji15][emoji15][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]??

a8doqqmz725nh9h0.png
z bazą cena dobra. My mamy bez bazy. Te 500zl to sam fotelik

♡ 38 tc jeszcze trzy tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Czyli jedynka.
Ja w podobnej cenie mam nowszą czwórkę. Nie mieli w tym sklepie?
Grunt że bezpieczny ładny i pasuje :)

Kochana jak poszlam zamowic wozek i fotelik to okazalo sie, ze jestem pierwsza klientka, ktora chce fotelik po atestach! bo wszyscy kupuja tam antymandatowki :( czasami maxi-cosi im zejda a tak to ludzie kupuja te foteliki dolaczane do wozkow...ja nia wglebialam sie az tak w temat cybexow i ich rodzajow, napisalam im tylko, ze maja zamowic cybex aton a dopiero potem dojrzalam na necie, ze jest kilka typow...

Kochana jak poszlam zamowic wozek i fotelik to okazalo sie, ze jestem pierwsza klientka, ktora chce fotelik po atestach! bo wszyscy kupuja tam antymandatowki :( czasami maxi-cosi im zejda a tak to ludzie kupuja te foteliki dolaczane do wozkow...ja nia wglebialam sie az tak w temat cybexow i ich rodzajow, napisalam im tylko, ze maja zamowic cybex aton a dopiero potem dojrzalam na necie, ze jest kilka typow...
Jest dobrze Lux. Fotelik masz bezpieczny. Tylko trochę zdarli kasę dziady ;)

reklama
a jaki masz wozek? ja mialam problem by dostac adpatery do wozka (mamy adamex barletta) bo na necie nie bylo i wozek zamawialam w sklepie stacjonarnym i fotelik tez tam i oni zamawiajac fotelik zglosili u cybexa, ze maja byc adaptery do barletty, bo tak to by musiala wydzwaniac firma adamex do cybexa o te adaptery...dla porownania adaptery do maxi-cosi sa wszedzie latwo dostepne.....

Mam Joie chrome DLX. Cybex i maxi cosi ma te same adaptery :) przynajmniej ten model co ja mam bo pasuje idealnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom ja tez 520 zapłaciłam za sam fotelik wiec 900 za komplet to super dobra cena :)

Do góry