reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

U mnie nie daja :( ja jeszcze jedna dokupie, w razie czego moj tez mi dowiezie. Kurde ja tak dawno nie kupowalam podpasek, od jakichs dwoch lat uzywam tylko tamponow i wkladek, nawet nie pamietam jakiej firmy sa dobre... [emoji23] Nie wspominajac juz nawet, ze nie mam ani jednych majtek normalnych, same stringi... Wszystkie zwykle powywalalam z ponad rok temu, bo nie lubie. Wielkie zakupy mnie czekaja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam jedne podklady z canpolu i drugie z belli mysle, ze starczy jak cos to dokupia i dowioza mi do szpitala
A do domu kupilam najwieksze nocne z naturelli bo one nie maja tej siateczki ktora wiecznie mnie odparzala w alwaysach i wszystko swedzialo od niej ...
Tez nie pamietam kiedy kupowalam podpaski chyba z 4 lata bedzie [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Majka ja mam dwa opakowania podkladow i w domu jeszcze jedno opakowanie dużych podpasek z belli w razie czego mąż mi przywiezie. Codziennie tlumacze mu gdzie co jest zeby później w stresie nie latal i szukał jak potluczony :)

Majka ja mam dwa opakowania podkladow i w domu jeszcze jedno opakowanie dużych podpasek z belli w razie czego mąż mi przywiezie. Codziennie tlumacze mu gdzie co jest zeby później w stresie nie latal i szukał jak potluczony :)
Ja pampersy i ubranie na wyjscie wloze do lozeczka zeby wiedzial co ma zabrac w razie w ...

thgfflw1k3inkyc3.png

Mam taki fajny puchaty kocyk, boje sie, ze po praniu juz taki fajny nie bedzie, ale jak upiore w rekach to moze dokladnie sie nie wyplucze z proszku, pralka to jednak pralka. Co sadzicie? Poza tym pewnie milion razy bede go prala i nie bede zwracala potem uwagi na to, ale wiecie, na poczatek niech ma puchaty [emoji23]

Mam taki fajny puchaty kocyk, boje sie, ze po praniu juz taki fajny nie bedzie, ale jak upiore w rekach to moze dokladnie sie nie wyplucze z proszku, pralka to jednak pralka. Co sadzicie? Poza tym pewnie milion razy bede go prala i nie bede zwracala potem uwagi na to, ale wiecie, na poczatek niech ma puchaty [emoji23]
Tez mam taki kocyk i zal mi go wyprac [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja mam taki kocyk z pepco który jest z jednej strony taki milusi i ma takie jakby zakretaski z wloskow też bałam się ze juz taki mięciutki nie będzie Ale upralam na 40 stopni i nic się z nim nie stalo jest taki sam jak go kupilam

U mnie nie daja :( ja jeszcze jedna dokupie, w razie czego moj tez mi dowiezie. Kurde ja tak dawno nie kupowalam podpasek, od jakichs dwoch lat uzywam tylko tamponow i wkladek, nawet nie pamietam jakiej firmy sa dobre... [emoji23] Nie wspominajac juz nawet, ze nie mam ani jednych majtek normalnych, same stringi... Wszystkie zwykle powywalalam z ponad rok temu, bo nie lubie. Wielkie zakupy mnie czekaja [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ja mam 2 paczki podpasek z canpolu. nie przewiduje kataklizmu w postaci zamkniecia aptek calodobowych;)
ej serio cala ciaze w stringach przelatalas? no to masz zaciecie!:) kup ze 4 pary bawelnianych fig na polog i raczej rozmiar wieksze niz normalnie zeby byl luz. jak bardzo nie chcesz bawelnianych to koronkowe tez dadza rade. podpaski dobre sa always ewentualnie bella te cienkie. ale na poczatek niestety tylko podpaski poporodowe i podobno canpol lepiej chlonie niz bella.
fajny puchaty kocyk upralam zgodnie z metka na 30stopni w pralce w proszku lovela i odrobinie plynu do plukania dla dzieci i dwa razy plukanie wlaczylam i nadal jest fajny i puchaty:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

ja mam 2 paczki podpasek z canpolu. nie przewiduje kataklizmu w postaci zamkniecia aptek calodobowych;)
ej serio cala ciaze w stringach przelatalas? no to masz zaciecie!:) kup ze 4 pary bawelnianych fig na polog i raczej rozmiar wieksze niz normalnie zeby byl luz. jak bardzo nie chcesz bawelnianych to koronkowe tez dadza rade. podpaski dobre sa always ewentualnie bella te cienkie. ale na poczatek niestety tylko podpaski poporodowe i podobno canpol lepiej chlonie niz bella.

fajny puchaty kocyk upralam zgodnie z metka na 30stopni w pralce w proszku lovela i odrobinie plynu do plukania dla dzieci i dwa razy plukanie wlaczylam i nadal jest fajny i puchaty:)

Dzieki, tez wypiore w pralce na pewno :)
Tak, serio przelatalam cala ciaze w koronkowych stringach, bo innych nie znosze! [emoji23] nie wygodnie by mi bylo haha tak, wiem ze jestem dziwna, nawet moj na poczatku ciazy pytal kiedy kupie zwykle gacie [emoji23]

reklama

też zakupiłam te z canpolu dziewczyny w szkole rodzenia polecały które już rodziły :)zakupiłam sobie 3 na dzień i 3 na noc bo mój mąż jak to kiedyś powiedział podpasek nigdy nie kupi hehe

Do góry