Nie denerwuje sie tak bardzo. Raczej mi przykro i juz tak dlugo czekam... Oczywiscie ze sprawdzilam czas dostawy na allegro - 48 godz. Ale w tym czasie zadzwonili i przeprosili ze nie maja na stanie ale zgodzilam sie tydzien poczekac... no i wczoraj (po 2 tyg) zadzwonila osobiscie wlascicielka sklepu i przepraszala i tlumaczyla ze dostawaca ich zwodzi (oni maja tez 3 sklepy stacjonarne dlatego wydawali sie bardzo wiarygodni)... no ale dla mnie liczy sie fakt ze kolyski nie mamGrama wspolczuje, mam nadzieję że niedługo dostaniesz kolysle i odetchniesz z ulga. Ja tak samo jak Agucha dużo rzeczy kupowalam z olx Ale też tylko odbiór osobisty. Nawet we wtorek jade odebrac lozeczko, które będzie stalo u moich rodzicow.
na olx jak sie "przejechalam" to kupuje tylko za przedplata (tylko koszty wysylki zgadzam sie pokryc wczesniej) i skuteczniie kupilam tak komode dla Zosi i baze isofix (doczytalam ze maja te 2wayfix dozywotnia gwarancje wiec smialo kupilam za 550 zamiast 790 w sklepie).
to dziala. trzeba zglaszac. nigdy mi sie nie zdarzylo zeby na allegro mi ktos kasy nie zwrocil a kupuje sporo.Ochrona konsumenta allegro spróbuj
pewnie juz wstawialam ale ja na swieta ubranie dla Zosi juz mam
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ostatnia edycja: