reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Grama wspolczuje, mam nadzieję że niedługo dostaniesz kolysle i odetchniesz z ulga. Ja tak samo jak Agucha dużo rzeczy kupowalam z olx Ale też tylko odbiór osobisty. Nawet we wtorek jade odebrac lozeczko, które będzie stalo u moich rodzicow.
Nie denerwuje sie tak bardzo. Raczej mi przykro i juz tak dlugo czekam... Oczywiscie ze sprawdzilam czas dostawy na allegro - 48 godz. Ale w tym czasie zadzwonili i przeprosili ze nie maja na stanie ale zgodzilam sie tydzien poczekac... no i wczoraj (po 2 tyg) zadzwonila osobiscie wlascicielka sklepu i przepraszala i tlumaczyla ze dostawaca ich zwodzi (oni maja tez 3 sklepy stacjonarne dlatego wydawali sie bardzo wiarygodni)... no ale dla mnie liczy sie fakt ze kolyski nie mam:(
na olx jak sie "przejechalam" to kupuje tylko za przedplata (tylko koszty wysylki zgadzam sie pokryc wczesniej) i skuteczniie kupilam tak komode dla Zosi i baze isofix (doczytalam ze maja te 2wayfix dozywotnia gwarancje wiec smialo kupilam za 550 zamiast 790 w sklepie).
Ochrona konsumenta allegro spróbuj

cb7wugpju04jz4q8.png
to dziala. trzeba zglaszac. nigdy mi sie nie zdarzylo zeby na allegro mi ktos kasy nie zwrocil a kupuje sporo.

pewnie juz wstawialam ale ja na swieta ubranie dla Zosi juz mam:)
1476582217-1d1mld.jpeg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie denerwuje sie tak bardzo. Raczej mi przykro i juz tak dlugo czekam... Oczywiscie ze sprawdzilam czas dostawy na allegro - 48 godz. Ale w tym czasie zadzwonili i przeprosili ze nie maja na stanie ale zgodzilam sie tydzien poczekac... no i wczoraj (po 2 tyg) zadzwonila osobiscie wlascicielka sklepu i przepraszala i tlumaczyla ze dostawaca ich zwodzi (oni maja tez 3 sklepy stacjonarne dlatego wydawali sie bardzo wiarygodni)... no ale dla mnie liczy sie fakt ze kolyski nie mam:(
na olx jak sie "przejechalam" to kupuje tylko za przedplata (tylko koszty wysylki zgadzam sie pokryc wczesniej) i skuteczniie kupilam tak komode dla Zosi i baze isofix (doczytalam ze maja te 2wayfix dozywotnia gwarancje wiec smialo kupilam za 550 zamiast 790 w sklepie).

to dziala. trzeba zglaszac. nigdy mi sie nie zdarzylo zeby na allegro mi ktos kasy nie zwrocil a kupuje sporo.

1476582217-1d1mld.jpeg

Mam podobnego świątecznego pajaca ;)
Boskie!

Mam podobnego pajaca:) I świąteczne skarpetki dla całej rodzinki, bo mam w głowie pomysł na zdjęcie świątecznych stópek w 4 rozmiarach.

1476582217-1d1mld.jpeg

a:

Grama cudne ubranka. Ja też już szukam czegoś na swieta tylko nie wiem w jakim rozmiarze, chyba 62. Narazie mam te body w reniferki
poczekaj blizej swiat sie pojawia ciuszki. ja dostalam od kolezanki po jej synku i niestety nie wiem gdzie kupione. chyba ze chcesz uzywki (bo to w sumie na 2 dni) to widzialam juz na olx i allegro... no i jeszcze jest 3 opcja alliexpess?:)

i obiecany spiworek do wozka lub fotelika (jeszcze nie wyciete dziurki na pasy) autorstwa mojej mamy. dla mnie prawie jak la milou:)
1476642388-1d1mld.jpeg

poczekaj blizej swiat sie pojawia ciuszki. ja dostalam od kolezanki po jej synku i niestety nie wiem gdzie kupione. chyba ze chcesz uzywki (bo to w sumie na 2 dni) to widzialam juz na olx i allegro... no i jeszcze jest 3 opcja alliexpess?:)

i obiecany spiworek do wozka lub fotelika (jeszcze nie wyciete dziurki na pasy) autorstwa mojej mamy. dla mnie prawie jak la milou:)
1476642388-1d1mld.jpeg

Cudny [emoji108] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grama cudenko. Ja początkowo interesowalam się wzorem czarno białym życzeniem Ale jak zobaczylam cala taka posciel to myślałam że dostane oczoplasu aż oczy bolaly. Frania bym nie znalazla :)

A co do ubranek świątecznych to właśnie szukam uzywanych

Do góry