Pechowy temat... Dobrze, że zamawiasz ją w październiku a nie w grudniu na pewno dojdzie. A pokażesz fotkę?Misie rulez!
eh a ja znow mam problem z kolyska. zaczynam sie dolowac. czy w tym kraju nie mozna juz nic zalatwic? najpierw mnie kobieta na olx probowala oszukac i przez 2 tygodnie wysylala kolyske (za ktora zaplacilam z gory) a potem przez kolejne 2 tygodnie nie umiala zrobic przelewu bankowego zeby zwrocic mi kase za niewyslana kolyske... i potem stwierdzilam ze kupie nowa kolyske zeby juz sie z nikim nie uzerac... no i wlasnie minelo 2 tygodnie a kolyski nie ma(( kupilam na allegro w sklepie internetowym ktory ma ponad 1000 opini i z tego 99,5% klientow bylo zadowolonych... czemu mnie to spotyka?
ps. oczywiscie przepraszali mnie juz 3 razy i nawet mam dostac poduszke do karmienia gratis... ale do diabla ja chce tylko kupic kolyske((
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama
Coś Ty? Odpukać nie miałam żadnej nieprzyjemnej sytuacji z olx, a ostatnio dużo kupowałam, tylko że zawsze odbiór osobisty...Na olx większość to nieuczciwi sprzedawcy. Nie przejmuj sie, na pewno przyjdzie Ci wymarzona kołyska
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś stwierdziłam, że mam wszystkie bodziaki od rozmiaru 62 a prawie nic 56, więc... dokupiłam pieciopak w smyku i trzy body w pepco ( chociaż tam rozmiary mieli od 62... Ale co tam).
No i w domu okazało się że te nowe 56 prawie wcale nie różnią się od moich 62 z domu
Załączniki
jest duzo rzeczy ktore mozna zrobic po taniosci (a w zasadzie za darmo. np. dekoracja-girlanda z ubranekAle czadowe! Zalamalas mnie, pięknie to wygląda... Ja może zrobię pompony to chociaż trochę będzie dzieciowo ;-)
jasne! jak tylko dostane ma byc taka:Pechowy temat... Dobrze, że zamawiasz ją w październiku a nie w grudniu na pewno dojdzie. A pokażesz fotkę?
Załączniki
To ja wam się pochwalę kocykami dla bliźniaków. Ciocia uczyła
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
A powiedzieli chociaż czemu tak długo? Sprawdzałaś przed zakupem termin wysyłki? Bo ja jak szukałam na All kigurumi parę m-cy temu to wszystkie były ściągane bezpośrednio z Aliexpress i termin dostawy był 60 dni. Więc kupiłam bezpośrednio z Chin połowę taniej. Może mieli info o ściąganiu od producenta?Misie rulez!
eh a ja znow mam problem z kolyska. zaczynam sie dolowac. czy w tym kraju nie mozna juz nic zalatwic? najpierw mnie kobieta na olx probowala oszukac i przez 2 tygodnie wysylala kolyske (za ktora zaplacilam z gory) a potem przez kolejne 2 tygodnie nie umiala zrobic przelewu bankowego zeby zwrocic mi kase za niewyslana kolyske... i potem stwierdzilam ze kupie nowa kolyske zeby juz sie z nikim nie uzerac... no i wlasnie minelo 2 tygodnie a kolyski nie ma(( kupilam na allegro w sklepie internetowym ktory ma ponad 1000 opini i z tego 99,5% klientow bylo zadowolonych... czemu mnie to spotyka?
ps. oczywiscie przepraszali mnie juz 3 razy i nawet mam dostac poduszke do karmienia gratis... ale do diabla ja chce tylko kupic kolyske((
Ja też już kupowałam przez olx ale nigdy w wysyłką i zawsze było super. Sama też sprzedaję tam i jestem uczciwa. Oszuści są wszędzie niestety. Teraz na jednej grupie wózkowej na fb akcja z babką, która oszukała kilka przyszłych mam na sprzedaż jednego i tego samego wózka. W sumie około 5000zł. Dlatego ja takiej dużej sumy bym z góry nie przelała. Ale o tym już rozmawiałyśmy raz przy okazji kołyski Twojej właśnie. Oby w końcu doszła! A ciasteczka piękne [emoji4]
@joshi i @Agucha super ciuszki. Misie przemega a i świąteczne bodziaki super. Właśnie tak pomyślałam, że nawet głupiego body z motywem świątecznym nie mam [emoji19]
Ja dziś w końcu zaczęłam prać.
elifit
Moderatorka
Chodziło mi że minimum to 60 st. Na niektórych widnieje 95 st. Puszcze na 60.Nie wszystko w 60 st mozna prac, niektore rzeczy moga puscic kolorek lub sie rozciagnac. Popatrz na metki
elifit
Moderatorka
Aaa boskie [emoji23] zapamiętamElifit dziecko zmienia pogląd o 180st a nie 360 DD bo to koło też zawsze robiłam ten błąd w wypowiedziach
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moja kumpela miała cyrki z olx, została oszukana, nie dostala zwrotu kasy, a w dodatku pewnego dnia przyszlo wezwanie na policje w tej sprawie bo ktos tam podal ta babke co oszukiwala, i dotarli do kumpeli i miala byc jako swiadek i poszkodowana..Coś Ty? Odpukać nie miałam żadnej nieprzyjemnej sytuacji z olx, a ostatnio dużo kupowałam, tylko że zawsze odbiór osobisty...
Dziś stwierdziłam, że mam wszystkie bodziaki od rozmiaru 62 a prawie nic 56, więc... dokupiłam pieciopak w smyku i trzy body w pepco ( chociaż tam rozmiary mieli od 62... Ale co tam).
No i w domu okazało się że te nowe 56 prawie wcale nie różnią się od moich 62 z domu Zobacz załącznik 778513Zobacz załącznik 778514
reklama
Grama wspolczuje, mam nadzieję że niedługo dostaniesz kolysle i odetchniesz z ulga. Ja tak samo jak Agucha dużo rzeczy kupowalam z olx Ale też tylko odbiór osobisty. Nawet we wtorek jade odebrac lozeczko, które będzie stalo u moich rodzicow.