reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Misie rulez!

eh a ja znow mam problem z kolyska. zaczynam sie dolowac. czy w tym kraju nie mozna juz nic zalatwic? najpierw mnie kobieta na olx probowala oszukac i przez 2 tygodnie wysylala kolyske (za ktora zaplacilam z gory) a potem przez kolejne 2 tygodnie nie umiala zrobic przelewu bankowego zeby zwrocic mi kase za niewyslana kolyske... i potem stwierdzilam ze kupie nowa kolyske zeby juz sie z nikim nie uzerac... no i wlasnie minelo 2 tygodnie a kolyski nie ma:((( kupilam na allegro w sklepie internetowym ktory ma ponad 1000 opini i z tego 99,5% klientow bylo zadowolonych... czemu mnie to spotyka?
ps. oczywiscie przepraszali mnie juz 3 razy i nawet mam dostac poduszke do karmienia gratis... ale do diabla ja chce tylko kupic kolyske:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Pechowy temat... Dobrze, że zamawiasz ją w październiku a nie w grudniu ;) na pewno dojdzie. A pokażesz fotkę?

reklama
Na olx większość to nieuczciwi sprzedawcy. Nie przejmuj sie, na pewno przyjdzie Ci wymarzona kołyska ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Coś Ty? Odpukać nie miałam żadnej nieprzyjemnej sytuacji z olx, a ostatnio dużo kupowałam, tylko że zawsze odbiór osobisty...

Dziś stwierdziłam, że mam wszystkie bodziaki od rozmiaru 62 a prawie nic 56, więc... dokupiłam pieciopak w smyku i trzy body w pepco ( chociaż tam rozmiary mieli od 62... Ale co tam).

No i w domu okazało się że te nowe 56 prawie wcale nie różnią się od moich 62 z domu :)
IMG_20161015_203822.jpg
IMG_20161015_174343.jpg

Załączniki

• IMG_20161015_203822.jpg
    IMG_20161015_203822.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 341
  • IMG_20161015_174343.jpg
    IMG_20161015_174343.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 347
Ale czadowe! Zalamalas mnie, pięknie to wygląda... Ja może zrobię pompony to chociaż trochę będzie dzieciowo ;-)
jest duzo rzeczy ktore mozna zrobic po taniosci (a w zasadzie za darmo. np. dekoracja-girlanda z ubranek
1476561106635.jpg
albo ksiega gosci
1476561120296.jpg

Pechowy temat... Dobrze, że zamawiasz ją w październiku a nie w grudniu ;) na pewno dojdzie. A pokażesz fotkę?
jasne! jak tylko dostane:) ma byc taka:
1476561210113.jpg

Załączniki

• 1476561106635.jpg
    1476561106635.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 309
  • 1476561120296.jpg
    1476561120296.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 308
  • 1476561210113.jpg
    1476561210113.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 305
Misie rulez!

eh a ja znow mam problem z kolyska. zaczynam sie dolowac. czy w tym kraju nie mozna juz nic zalatwic? najpierw mnie kobieta na olx probowala oszukac i przez 2 tygodnie wysylala kolyske (za ktora zaplacilam z gory) a potem przez kolejne 2 tygodnie nie umiala zrobic przelewu bankowego zeby zwrocic mi kase za niewyslana kolyske... i potem stwierdzilam ze kupie nowa kolyske zeby juz sie z nikim nie uzerac... no i wlasnie minelo 2 tygodnie a kolyski nie ma:((( kupilam na allegro w sklepie internetowym ktory ma ponad 1000 opini i z tego 99,5% klientow bylo zadowolonych... czemu mnie to spotyka?
ps. oczywiscie przepraszali mnie juz 3 razy i nawet mam dostac poduszke do karmienia gratis... ale do diabla ja chce tylko kupic kolyske:(((

A powiedzieli chociaż czemu tak długo? Sprawdzałaś przed zakupem termin wysyłki? Bo ja jak szukałam na All kigurumi parę m-cy temu to wszystkie były ściągane bezpośrednio z Aliexpress i termin dostawy był 60 dni. Więc kupiłam bezpośrednio z Chin połowę taniej. Może mieli info o ściąganiu od producenta?

Ja też już kupowałam przez olx ale nigdy w wysyłką i zawsze było super. Sama też sprzedaję tam i jestem uczciwa. Oszuści są wszędzie niestety. Teraz na jednej grupie wózkowej na fb akcja z babką, która oszukała kilka przyszłych mam na sprzedaż jednego i tego samego wózka. W sumie około 5000zł. Dlatego ja takiej dużej sumy bym z góry nie przelała. Ale o tym już rozmawiałyśmy raz przy okazji kołyski Twojej właśnie. Oby w końcu doszła! A ciasteczka piękne [emoji4]

@joshi i @Agucha super ciuszki. Misie przemega a i świąteczne bodziaki super. Właśnie tak pomyślałam, że nawet głupiego body z motywem świątecznym nie mam [emoji19]

Ja dziś w końcu zaczęłam prać.

Coś Ty? Odpukać nie miałam żadnej nieprzyjemnej sytuacji z olx, a ostatnio dużo kupowałam, tylko że zawsze odbiór osobisty...

Dziś stwierdziłam, że mam wszystkie bodziaki od rozmiaru 62 a prawie nic 56, więc... dokupiłam pieciopak w smyku i trzy body w pepco ( chociaż tam rozmiary mieli od 62... Ale co tam).

No i w domu okazało się że te nowe 56 prawie wcale nie różnią się od moich 62 z domu :) Zobacz załącznik 778513Zobacz załącznik 778514
Moja kumpela miała cyrki z olx, została oszukana, nie dostala zwrotu kasy, a w dodatku pewnego dnia przyszlo wezwanie na policje w tej sprawie bo ktos tam podal ta babke co oszukiwala, i dotarli do kumpeli i miala byc jako swiadek i poszkodowana..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Grama wspolczuje, mam nadzieję że niedługo dostaniesz kolysle i odetchniesz z ulga. Ja tak samo jak Agucha dużo rzeczy kupowalam z olx Ale też tylko odbiór osobisty. Nawet we wtorek jade odebrac lozeczko, które będzie stalo u moich rodzicow.

Do góry