reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Agucha w smyku te ubranka są jakieś takie duże. Ja ostatnio Zamowilam 3pak pajacow w rozmiarze 62 a są chyba największe ze wszystkich które mam. Wyglądają jak rozmiar 68

reklama
Chodziło mi że minimum to 60 st. Na niektórych widnieje 95 st. Puszcze na 60.

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja wlasnie mialam kilka ubranek na 30 st, a wypralam w 40 st bo balam sie wiecej. Pozniej przeprasowalam :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Agucha w smyku te ubranka są jakieś takie duże. Ja ostatnio Zamowilam 3pak pajacow w rozmiarze 62 a są chyba największe ze wszystkich które mam. Wyglądają jak rozmiar 68
Dokladnie, moje pajace 68 sa jak pajace 74 co mam po corkach ;) moze taka rozmiarowka jesli chodzi o takie male ubranka. Bo jesli chodzi o ubrania dla wiekszych dzieci, to u mnie jest ok, kupilam bluzki odpowiednio 122 i 128 i sa takie jak byc powinny :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z kolei na allegro zaplacilam za sweterek i nie dostalam ani sweterka ani zwrotu pieniedzy. Czekam, może ten ktoś się zdecyduje wykonać jakiś krok a jeśli nie to wystawie odpowiedni komentarz i ocene

reklama
Do góry