reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja wlasnie mialam kilka ubranek na 30 st, a wypralam w 40 st bo balam sie wiecej. Pozniej przeprasowalamChodziło mi że minimum to 60 st. Na niektórych widnieje 95 st. Puszcze na 60.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Dokladnie, moje pajace 68 sa jak pajace 74 co mam po corkach moze taka rozmiarowka jesli chodzi o takie male ubranka. Bo jesli chodzi o ubrania dla wiekszych dzieci, to u mnie jest ok, kupilam bluzki odpowiednio 122 i 128 i sa takie jak byc powinnyAgucha w smyku te ubranka są jakieś takie duże. Ja ostatnio Zamowilam 3pak pajacow w rozmiarze 62 a są chyba największe ze wszystkich które mam. Wyglądają jak rozmiar 68
elifit
Moderatorka
Nom. Myślę że 60 i prasowanie styknie.Ja wlasnie mialam kilka ubranek na 30 st, a wypralam w 40 st bo balam sie wiecej. Pozniej przeprasowalam
Tu głównie pójdą pieluchy i ręczniki.
elifit
Moderatorka
Ochrona konsumenta allegro spróbujJa z kolei na allegro zaplacilam za sweterek i nie dostalam ani sweterka ani zwrotu pieniedzy. Czekam, może ten ktoś się zdecyduje wykonać jakiś krok a jeśli nie to wystawie odpowiedni komentarz i ocene
xXxIzuLQaxXx
Reczniki piore przewaznie w 90 st, ale zdarza sie 60 st.Nom. Myślę że 60 i prasowanie styknie.
Tu głównie pójdą pieluchy i ręczniki.
elifit
Moderatorka
Ubranka zwykle na metkach są 40 st chociaż 100 % bawełny spokojnie w 60 st prać można.
Producent się zabezpiecza w.ten sposób właśnie przed ewentualnym zafarbowaniem
Producent się zabezpiecza w.ten sposób właśnie przed ewentualnym zafarbowaniem
reklama