reklama
mojeboje
Fanka BB :)
spoko, nawet gdyby ci sie nie podobal to dla mnie i tak to mi ma sie podobac))
jestem bardzo dumna ze moja mama tak sie wziela za szycie dla wnuczki. u nas taka troche tradycja bo dla mnie babcia szyla. Oj to byla dopiero zlota kobieta! w trudnch czasach PRL szyla wnuczkom sukienki z zurnali (mialam kilka starszych siostr ciotecznych) a dla mnie z kilku metrow tasmy ozdobnej (taki material 10 cm szeroki obrebiony haftem) potrafila wyczarowac wielka falbaniasta spodnice! uwielbialam siedziec z babcia i scibolic ubranka dla lalek ze scinkow i licze ze moja Zosia tak za 3 lata bedzie z moja mam scibolila!
ps. 4 rano oczywiscie jest slodkich snow dla tych co spia cala noc!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Moja mama też ma talent do takich rzeczy, całe dzieciństwo do nastu lat nosiłam uszyte przez nią sukienki i wydziergane swetry. Teraz robi na drutach sweterki dla wnuczki, do maszyny rzadziej siada ale teraz np. szyje tipi dla starszej na moje zamówienie
elifit
Moderatorka
Pianka lub lateks.:/ to co kupić?
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Będzie dobrze. Nie nakręcaj sięJuż mam grykę - kokos, pozostaje mi rozciąć i na bieżąco kontrolować tę wylęgarnie robactwa ... [emoji14]
Taki żarcik ... paskudna ta historia :/
Swoją drogą po co ta gryka w materacu?
Nonkatoja
Jaką karuzelę polecacie na łóżeczko i żeby nie kosztowała miliony. I taką karuzelę, to chyba lepiej zawiesić dopiero później, czy można od razu?
Ja kupiłam piankowy materac jak była promocja w Jysku na materace. Myślałam o lateksowym, ale nie było żadnego w takim wymiarze, a ten piankowy ma być też super hiper, a nie chciało nam się szukać. A mamy z tej samej serii w wersji dużej i jest naprawdę porządny.
Ja kupiłam piankowy materac jak była promocja w Jysku na materace. Myślałam o lateksowym, ale nie było żadnego w takim wymiarze, a ten piankowy ma być też super hiper, a nie chciało nam się szukać. A mamy z tej samej serii w wersji dużej i jest naprawdę porządny.
Mialam to samo udostepnicA tu coś o materacu. Ostatnio była mowa. Zobacz załącznik 778690
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ile to miliony? Są fajne drewniane, są z filcu. Ja zrobię sama. Chcesz mobilka bez melodyjki czy wypasioną z muzyczką i prohektorem? Ha projektor mam osobno więc nie kupuję melodyjkiJaką karuzelę polecacie na łóżeczko i żeby nie kosztowała miliony. I taką karuzelę, to chyba lepiej zawiesić dopiero później, czy można od razu?
Można zawiesić od razu ale noworodek nie zobaczy kolorkow bo wszystko z odległości powyżej 10cm jest zamazane. Pierwsze kolorki jakie widzi to kontrast czarno biały a potem czerwony.
reklama
Nonkatoja
Ile to miliony? Są fajne drewniane, są z filcu. Ja zrobię sama. Chcesz mobilka bez melodyjki czy wypasioną z muzyczką i prohektorem? Ha projektor mam osobno więc nie kupuję melodyjki
Można zawiesić od razu ale noworodek nie zobaczy kolorkow bo wszystko z odległości powyżej 10cm jest zamazane. Pierwsze kolorki jakie widzi to kontrast czarno biały a potem czerwony.
Szkoda mi dać 300 zł za karuzelę, która długo nie posłuży. Właściwie nie wiem jaka byłaby lepsza, ale chyba wolałabym z melodyjką i projektorem. I raczej w jakiś wyraźnych, kontrastowych kolorach. Tyle jest opcji, z sensorem płaczu czy czymś takim, ale nie wiem czy jest sens dopłacać za takie bajery.