reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Grama cudenko. Ja początkowo interesowalam się wzorem czarno białym życzeniem Ale jak zobaczylam cala taka posciel to myślałam że dostane oczoplasu aż oczy bolaly. Frania bym nie znalazla :)

A co do ubranek świątecznych to właśnie szukam uzywanych
to wejdz na olx. spiochy swiateczne sa od 5 zl.
na zdjeci moze faktycznie oczoplons ale na zywo lepiej. mam czarny wozek i torbe bialo czarna z czerwonym srodkiem i moim zdaniem bedzie pieknie to sie komponowac. fotelik tez czarny. podibno te kolory najlepiej niemowle widzi.
a na lato do spacerowki wybiore juz lzejsze kolorki.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Fajnie macie, ze mozecow smialo kupowac swiateczne ciuszki, ja nie wiem czy mala juz bedzie na swiecie na swieta czy dopiero po :)
spokojnie. jak cos to moze dostaniesz na prezent? ja jakos spodziewam sie wielu prezentow, zwlaszcza na swieta i bede delikatnie dawac znac ze raczej nie ciuszki:)

Twój wzór jest piekny
spoko, nawet gdyby ci sie nie podobal to dla mnie i tak to mi ma sie podobac:)))
jestem bardzo dumna ze moja mama tak sie wziela za szycie dla wnuczki. u nas taka troche tradycja bo dla mnie babcia szyla. Oj to byla dopiero zlota kobieta! w trudnch czasach PRL szyla wnuczkom sukienki z zurnali (mialam kilka starszych siostr ciotecznych) a dla mnie z kilku metrow tasmy ozdobnej (taki material 10 cm szeroki obrebiony haftem) potrafila wyczarowac wielka falbaniasta spodnice! uwielbialam siedziec z babcia i scibolic ubranka dla lalek ze scinkow i licze ze moja Zosia tak za 3 lata bedzie z moja mam scibolila!:)

ps. 4 rano oczywiscie jest:) slodkich snow dla tych co spia cala noc!

spoko, nawet gdyby ci sie nie podobal to dla mnie i tak to mi ma sie podobac:)))
jestem bardzo dumna ze moja mama tak sie wziela za szycie dla wnuczki. u nas taka troche tradycja bo dla mnie babcia szyla. Oj to byla dopiero zlota kobieta! w trudnch czasach PRL szyla wnuczkom sukienki z zurnali (mialam kilka starszych siostr ciotecznych) a dla mnie z kilku metrow tasmy ozdobnej (taki material 10 cm szeroki obrebiony haftem) potrafila wyczarowac wielka falbaniasta spodnice! uwielbialam siedziec z babcia i scibolic ubranka dla lalek ze scinkow i licze ze moja Zosia tak za 3 lata bedzie z moja mam scibolila!:)

ps. 4 rano oczywiscie jest:) slodkich snow dla tych co spia cala noc!

Zazdrościć talentu w rodzinie! U mnie też takowy był ale spalił się razem z wiekiem ciocio-babć :)
U mnie za to już bliżej 6.00.
A siedzimy sobie z Helen przytomnie :/ już od okolic 4 :)

A tu coś o materacu. Ostatnio była mowa.
1476682781775.jpg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476682781775.jpg
    1476682781775.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 277
reklama
Do góry