reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A jaki model dokładnie i jaki ma zasięg?

Nie ale u nas zawsze deficyt jeśli chodzi o wolne telefony ;)

A używała któraś z Was nianię z Angel Care? Ale bez monitora. Firma dobra pytanie czy niania dobrze działa...

Bonusowa, nie wiem jak w praktyce Ale coś kojarzę zs instrukcja mówiła o 100 m. Ja używam w mieszkaniu, ale koleżanka ma taką samą nianię i używa w domu dwurodzinnym i zasięg jest ok.

reklama
Witajcie, ja po moim starszym(7l) mam sporo ubranek ale takich na dziecko urodzone latem. Maluszek urodzi się nam zima wiec nie wszystko się przyda, na dodatek nie wiem jeszcze czy będzie chłopczyk czy dziewczynka wiec na pewno przydadzą się te ubranka uniwersalne. Jeśli będzie chłopiec praktycznie nie będę nic dokopywać. Jeśli dziewczynka to sukienki. Przynajmniej na razie zakładam że dziecko będzie ubierane w większości w te same ubrania.
Dokupię natomiast na pewno śpiwór do fotelika, taki w którym najpierw zapina się pasami dziecko a potem zasuwa śpiwór. Kupiła taki moja znajoma na zimę - polecam rewelacja.
A tak na marginesie nie mogę się doczekać aż mąż zniesie mi te malutkie ubranka do domu z poddasza :)

no zrobilam porządki w szafce i ..... nie mieszcze się :))
1464968627-1d1mld.jpeg

uf zostanie mi tylko do kupienia pieluszki wielo, łóżeczko i może wózek choć nie mam parcia ; )

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

no zrobilam porządki w szafce i ..... nie mieszcze się :))
1464968627-1d1mld.jpeg

uf zostanie mi tylko do kupienia pieluszki wielo, łóżeczko i może wózek choć nie mam parcia ; )

Masz doświadczenie z pieluszkami wielo? Dużo czasu trzeba poświęcić na odpieranie? Ile sztuk dziennie schodzi i jak często chodzi pralka przy nich?

Masz doświadczenie z pieluszkami wielo? Dużo czasu trzeba poświęcić na odpieranie? Ile sztuk dziennie schodzi i jak często chodzi pralka przy nich?
pieluchowalam malego mialam z 15 kieszonek dwa razy tyle wkładów i do tego żeby pieluszki zabezpieczyć przed mocnym zabrudzeniem używałam sciereczek z mikrofibry + papierki .pralam co 2 dzień.
od czasu do czasu kąpiel w kwasku cytrynowym i sodzie ...

Gabinia jak będziesz miała już coś upolowane w pieluchach to wrzuć linka Ja zawsze chciałam spróbować ale dziecko w pierwszych mcach nie pozwalalo mi wypić herbaty a co dopiero ogarnąć pieluchy eh

Ja mam w domu wielorazowe pieluszki, ale jakoś się nigdy nie przemogłam, żeby z nich skorzystać. Może tym razem...

reklama
Gabinia jak będziesz miała już coś upolowane w pieluchach to wrzuć linka Ja zawsze chciałam spróbować ale dziecko w pierwszych mcach nie pozwalalo mi wypić herbaty a co dopiero ogarnąć pieluchy eh
kupię na allegro bo najtaniej .
mam juz 5 kieszonek , 17 małych wkladow i chyba z 25 duzych .

Do góry