reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was może mi polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną? Dla starszej nie miałam, dla młodszej kupiłam z Fisher price za około 100zł ale strasznie szumiała i piszczała. Teraz mieszkamy w domku i będę potrzebowała żeby słyszeć małego człowieka z sypialni na piętrze. Oczywiście nie żadne monitory oddechu, zwykła niania wystarczy ;)

Dziewczyny czy któraś z Was może mi polecić jakąś dobrą nianię elektroniczną? Dla starszej nie miałam, dla młodszej kupiłam z Fisher price za około 100zł ale strasznie szumiała i piszczała. Teraz mieszkamy w domku i będę potrzebowała żeby słyszeć małego człowieka z sypialni na piętrze. Oczywiście nie żadne monitory oddechu, zwykła niania wystarczy ;)

Słyszałas o aplikacji dormi na androida? Jest super tylko musisz mieć drugi wolny telefon

Tak myślałam, że kupię sobie teraz chustę i poćwiczę z lalką póki za bardzo nie ma jeszcze brzuszka ale nie mogę znaleźć fajnego - pasującego do moich ciuchów - modelu. Interesują mnie te tańsze firmy a kolory jakie głównie noszę to najczęściej granat, biel, szary, czarny, czasem np. czerwony, turkus, żółty. Czy kojarzycie może chusty w tych kolorach? Przeważnie widzę albo np. samą czerwoną, albo tylko szarości, granatowych w ogóle nie widuję... Gdzieś na zdjęciu kiedyś widzialam coś w pasy jak francuska flaga ale nijak nie mogę teraz znaleźć czegoś takiego.

Bonusowa, ja mam nianię philips i jestem bardzo zadowolona. Zero szumów, czysty dźwięk.

A jaki model dokładnie i jaki ma zasięg?

Słyszałas o aplikacji dormi na androida? Jest super tylko musisz mieć drugi wolny telefon

Nie ale u nas zawsze deficyt jeśli chodzi o wolne telefony ;)

A używała któraś z Was nianię z Angel Care? Ale bez monitora. Firma dobra pytanie czy niania dobrze działa...

A jaki model dokładnie i jaki ma zasięg?

Nie ale u nas zawsze deficyt jeśli chodzi o wolne telefony ;)

A używała któraś z Was nianię z Angel Care? Ale bez monitora. Firma dobra pytanie czy niania dobrze działa...
Ja mam z monitorem, ale sama niania też działa super, żadnych szumów itp. Nie wiem jaki ma zasięg, ale nam się zdarzało siedzieć u sąsiadów naprzeciwko w najbardziej oddalonym pokoju i było słychać idealnie. Myślę, że to było około 50m z pozamykanymi wszystkimi drzwiami po drodze (2 razy drzwi wejściowe i 2 razy drzwi do pokoju).

reklama
Dzięki Antiope no właśnie czytam o tej niani z Angelcare i mnóstwo pozytywów co do czułości i czystości dźwięku :) chyba się skuszę :)

Do góry