reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja miałam jedno body rozm 62 z pepco i jakość była tragiczna, ale faktem jest że koleżanki dla starszych dzieci kupują ciuchy w pepco i są bardzo zadowolone.

reklama
ja siebie dzis obkupilam w "lumpku" ze 4 kiecki wydarlam i tunike na ramiaczkach fajna i jeszcze udalo mi sie w biedronce wygrzebac ciazowe dresy (cudo za 39zl) i koszule taka od razu do karmienia. byly ciazowe ciuchy w biedronie chyba od 27.05 ale nie chcialam nic kupowac przed genetycznym:)
a ciuszki dla Zoski juz ogladalam dzis... sliczne sa z Disneya w Pepco ale chyba strasznie slabe jakosciowo, sprac sie nie spiora bo sie krotko uzywa ale boje sie ze moga uczulac?kupowalyscie ubranka dla noworodka w pepco???

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Dla dziewczyn od czasu do czasu kupię, ale bawełna cieniutka słabej jakości, trzeba liczyć się z szybkim zeszmaceniem. I trzeba uważać bo bywają krzywo zszyte.
Ja żyję H&M, uwielbiam ich ciuszki dziecięce. W dwa dni teraz prawie tysiaka przepuściłam na ciuszki letnie dla dziewczynek moich, sobie też kilka szmat kupiłam. Teraz fajne promocje - przy zakupie pow 250zł -25%, niektóre rzeczy -30%, inne w promocji kup 3 zapłać za 2. Uwielbiam ich bodziaki zapinane na zakładkę :)
Niemowlęce tez polecam ze Smyka, super jakość i bardzo ładne. Mam sporo takich dziewczęcych.

Dziewczyny zakochalam sie dzisiaj w wozku Roan Bass 3w1 dla dziewczynki mietowy a dla chlopaczka latte mi sie podoba.Kliknijcie sobie w allegro bo jestem na komorce

Lidl ma dobre ubranka jakościowo. Teraz niedługo będzie promo.
Pepco dla starszych i to też zależy. Nie lubię tam kupować bo naciełam się kilka razy

Też polecam ubrania z lidla, najlepiej chyba wytrzymują użytkowanie, można prać i w 60 stopniach i suszyć w suszarce. Z niektórymi ciuszkami z H&M też tak jest. W smyku kupowałam często na ich stronie ze względu na darmowe dostawy do sklepu i często tam polowałam na promocji, ale niektóre ciuszki szybko się porozciągały no i nie można ich suszyć w suszarce. Ale teraz mają tragiczną stronę i nie wytrzymuję na niej nerwowo więc chyba rzadziej będę tam kupować.

Mam trochę ciuszków z Pepco i jakość jest losowa. Część po 2 praniach wygląda fatalnie, a część wytrzymuje całkiem długo. Ostatnio kupiłam córce przeuroczą czapkę z daszkiem, za którą dałam 10 zł.
Nie mogę doczekać się letniej wyprzedaży w H&M. W zeszłym roku nakupowałam córce sukieneczek za jakieś śmieszne kwoty, mam nadzieję, że teraz też się uda.

Ja kupowalam ale tam znaleźć rozmiar poniżej 62 graniczy z cudem i wybór prawie żadny Jeśli chodzi o jakość zależy jaki ciuszek Przynajmniej cena adekwatna a nie jak te z markowa metką gdzie jeden bodziak 4 dychy i jakość też nie zawsze w parze z ceną
ponizej 62 nie planowalam kupowac:) Dla mojego pasierba chetnie tam kupuje w pepco ale on malo uzywa te rzeczy ktore u nas ma (raz na 2 tygodnie). w jego przypadku pepco jest idealne. tanie,sprac sie nie zdązą, bo wyrasta. zdarza mi sie tez mu cos kupowac w lumpku.
przy niemowlaku nie chce ryzykowac z lumpkiem ani chyba jednak z pepco tez nie. poczekam na wyprzedaze w h&m itp. jak Zoska bedzie starsza to tez dostanie z lumpka ciuszki i z pepco.
aaa przypomnialo mi sie ze moja przyjaciolka duzo kupowala w tesco. stac ja na drogie ciuchy ale twierdzila ze wlasnie bodziaki itp w wielopakach maja super.

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ja takie poduchy to używałam do karmienia ale wcześniej też do spania z brzuszkiem. Teraz też już wyciągnęłam, choć na razie jeszcze nie ma potrzeby z nimi spać, bo brzuszek za mały.

reklama
Antiope, ja już swoją poduszkę do spania wyciągnęłam. I jest już bardzo przydatna. Z tym ze mój brzuch Jest już naprawdę spory, wygląda jak 5 mc.
Poduszka jest ze mną od pierwszej ciąży.

Do góry