reklama
ja siebie dzis obkupilam w "lumpku" ze 4 kiecki wydarlam i tunike na ramiaczkach fajna i jeszcze udalo mi sie w biedronce wygrzebac ciazowe dresy (cudo za 39zl) i koszule taka od razu do karmienia. byly ciazowe ciuchy w biedronie chyba od 27.05 ale nie chcialam nic kupowac przed genetycznym
a ciuszki dla Zoski juz ogladalam dzis... sliczne sa z Disneya w Pepco ale chyba strasznie slabe jakosciowo, sprac sie nie spiora bo sie krotko uzywa ale boje sie ze moga uczulac?kupowalyscie ubranka dla noworodka w pepco???
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Dla dziewczyn od czasu do czasu kupię, ale bawełna cieniutka słabej jakości, trzeba liczyć się z szybkim zeszmaceniem. I trzeba uważać bo bywają krzywo zszyte.
Ja żyję H&M, uwielbiam ich ciuszki dziecięce. W dwa dni teraz prawie tysiaka przepuściłam na ciuszki letnie dla dziewczynek moich, sobie też kilka szmat kupiłam. Teraz fajne promocje - przy zakupie pow 250zł -25%, niektóre rzeczy -30%, inne w promocji kup 3 zapłać za 2. Uwielbiam ich bodziaki zapinane na zakładkę
Niemowlęce tez polecam ze Smyka, super jakość i bardzo ładne. Mam sporo takich dziewczęcych.
mamaNadii2
Fanka BB :)
Dziewczyny zakochalam sie dzisiaj w wozku Roan Bass 3w1 dla dziewczynki mietowy a dla chlopaczka latte mi sie podoba.Kliknijcie sobie w allegro bo jestem na komorce
elifit
Moderatorka
Lidl ma dobre ubranka jakościowo. Teraz niedługo będzie promo.
Pepco dla starszych i to też zależy. Nie lubię tam kupować bo naciełam się kilka razy
Pepco dla starszych i to też zależy. Nie lubię tam kupować bo naciełam się kilka razy
mojeboje
Fanka BB :)
Też polecam ubrania z lidla, najlepiej chyba wytrzymują użytkowanie, można prać i w 60 stopniach i suszyć w suszarce. Z niektórymi ciuszkami z H&M też tak jest. W smyku kupowałam często na ich stronie ze względu na darmowe dostawy do sklepu i często tam polowałam na promocji, ale niektóre ciuszki szybko się porozciągały no i nie można ich suszyć w suszarce. Ale teraz mają tragiczną stronę i nie wytrzymuję na niej nerwowo więc chyba rzadziej będę tam kupować.
Mam trochę ciuszków z Pepco i jakość jest losowa. Część po 2 praniach wygląda fatalnie, a część wytrzymuje całkiem długo. Ostatnio kupiłam córce przeuroczą czapkę z daszkiem, za którą dałam 10 zł.
Nie mogę doczekać się letniej wyprzedaży w H&M. W zeszłym roku nakupowałam córce sukieneczek za jakieś śmieszne kwoty, mam nadzieję, że teraz też się uda.
Mam trochę ciuszków z Pepco i jakość jest losowa. Część po 2 praniach wygląda fatalnie, a część wytrzymuje całkiem długo. Ostatnio kupiłam córce przeuroczą czapkę z daszkiem, za którą dałam 10 zł.
Nie mogę doczekać się letniej wyprzedaży w H&M. W zeszłym roku nakupowałam córce sukieneczek za jakieś śmieszne kwoty, mam nadzieję, że teraz też się uda.
ponizej 62 nie planowalam kupowacJa kupowalam ale tam znaleźć rozmiar poniżej 62 graniczy z cudem i wybór prawie żadny Jeśli chodzi o jakość zależy jaki ciuszek Przynajmniej cena adekwatna a nie jak te z markowa metką gdzie jeden bodziak 4 dychy i jakość też nie zawsze w parze z ceną
przy niemowlaku nie chce ryzykowac z lumpkiem ani chyba jednak z pepco tez nie. poczekam na wyprzedaze w h&m itp. jak Zoska bedzie starsza to tez dostanie z lumpka ciuszki i z pepco.
aaa przypomnialo mi sie ze moja przyjaciolka duzo kupowala w tesco. stac ja na drogie ciuchy ale twierdzila ze wlasnie bodziaki itp w wielopakach maja super.
elifit
Moderatorka
O tak bodziaki z tesco dobre są..kupowałam
Gabinia a ta poduszka to do czego bo dostalam taka ale to chyba do karmienia?
reklama