reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Kochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?

reklama
Kochane powiedzcie mi, kiedy przygotowujecie pokoik juz tak na "tip top", lacznie z zawieszeniem dekoracji, karuzeli, zascieleniem lozeczka etc?

U mnie pokoik juz gotowy, ale jeśli chodzi o pościelowe rzeczy to poczekam chyba do samego konca i zlecę to mężowi podczas, gdy ja bede w szpitalu. Po co ma sie kurzyć jak wszystko jest ładnie poprawne [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na 1-2 tyg przed terminem skręcę łóżeczko. Pościel i reszta to zadanie męża i dzieci. Beda miec frajde i poczują ze Lilka zaraz będzie. Nie chcę też by się kurzyło

cb7wugpju04jz4q8.png

No wlasnie tak myslalam, zeby nie szalec teraz i jak materac przyjdzie to zostawie go w folii poki co.
Moze zalozymy nowy watek do wklejania fotek krolestw naszych Maluchow? Zawsze mozna zaczerpnac inspiracji i popodziwiac :)
Jaki ręcznik kupiłyście? Taki żeby długo był miękki?

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja jestem ciekawa tych z Ikei, w weekend wybieram sie po pare rzeczy i je pomacam.

Chyba taką torbę do wózka kupię:) Skip hop duo signature

Link do: Skip Hop Torba Duo Signature Heather Grey 200301 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Akurat ta, która od nowości przy wózku była zaczęła się rozsypywać (a konkretnie ekspres) a wkurzał mnie brak przegródek itp. Ta wydaje się duża i bardzo praktyczna... Na dłuższych wyjściach/wyjazdach mąż zawsze do wózka poza torbą dokładał swój plecak w którym miał aparat, portfel itp a może teraz obejdzie się bez? Bo wkurza mnie, że zawsze jeździliśmy tacy obwieszeni. Ja też musiałam zawsze mieć osobno swoją torebkę a teraz może obejdę się bez albo z jakąś malutką albo z nerką.

reklama
Do góry