reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

aaa i tak zaczęłam podczytywać co tu u Was się dzieje w temacie wyprawkowym i w lekkie przerażenie wpadam bo ja jeszcze nic nie kupiłam. Większość rzeczy oczywiście mam po starszej córce ale nawet nie wyjęte z kartonów....
Kochana ja prawie też nic nie mam, oprócz mebelek dla małego bo ostatnio byliśmy w ikei ale jeszcze zapakowane w kartonie i tak naprawdę hmm jakieś dresiki 2 pary body 2 pary skarpetki i chyba wszystko a i teraz taka karuzele zamówiłam małemu bo taka laska szyje filcowe są cudowne a zamówiłam szybciej bo nie wiem jak tam ona z pracą się wyrabia :) więc i tak masz kochana już sporo że masz coś po starszej córci :)

reklama
Kochana ja prawie też nic nie mam, oprócz mebelek dla małego bo ostatnio byliśmy w ikei ale jeszcze zapakowane w kartonie i tak naprawdę hmm jakieś dresiki 2 pary body 2 pary skarpetki i chyba wszystko a i teraz taka karuzele zamówiłam małemu bo taka laska szyje filcowe są cudowne a zamówiłam szybciej bo nie wiem jak tam ona z pracą się wyrabia :) więc i tak masz kochana już sporo że masz coś po starszej córci :)

To już zawsze coś:) Grunt to wiedzieć co potrzeba. Ja zrobię jakąś listę rzeczy które muszę dokupić bo inaczej nie ogarnę.

1472134798-05unle.jpeg

A u nas kolejna dostawa z HM:)
Skorzystałam na maxa z wyprzedaży i mamy kolejne portki na przyszłe lato;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Ja mam listę i wszystko sobie zaznaczalam dzięki temu się nie pogubilam i nie kupiłam za dużo no ale zobaczymy jak to będzie bo teraz mnie koleżanka i kuzynka nastraszyly, że powinnam mieć ubranka najmniejsze na 52cm ... A u mnie wszystko od 56 ale stwierdziłam, że zaczekam mama mówiła, że my się dość długie urodzilysmy w razie czego mama mi do szpitala podrzucić mniejsze ubranka

Ja mam listę i wszystko sobie zaznaczalam dzięki temu się nie pogubilam i nie kupiłam za dużo no ale zobaczymy jak to będzie bo teraz mnie koleżanka i kuzynka nastraszyly, że powinnam mieć ubranka najmniejsze na 52cm ... A u mnie wszystko od 56 ale stwierdziłam, że zaczekam mama mówiła, że my się dość długie urodzilysmy w razie czego mama mi do szpitala podrzucić mniejsze ubranka
ja mam na 56 najmniejsze. wiekszosc dziewczyn radzi mniejszych nie kupowac.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
ja mam na 56 najmniejsze. wiekszosc dziewczyn radzi mniejszych nie kupowac.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja też mam najmniejsze 56 i trochę się boję, że za dużo kupiłam tych na 56. Teraz tylko 62 i więcej kupuję. Ja jestem raczej przeciętnego wzrostu 165, a mój 185. W rodzinach też nie mamy za bardzo wysokich osób, więc mam nadzieję, że chociaż parę ubranek wykorzystam.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry