reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ooo ja też zapomniałam ! A mam lidla pod nosem ! Pewnie zaraz się wybiorę, może u mnie było mniej chętnych ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Kupiłam dwie pary spodenek za 25zl, rozm 62/68, byłam pewna, że 100% bawełna, ale jest też elastan, ale tylko w sciagaczach.
O tyle fajne, że szeroki pas na gorze, nie uciskajacy :)
20160827_144025.jpg
20160827_144109.jpg

Załączniki

• 20160827_144025.jpg
    20160827_144025.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 277
  • 20160827_144109.jpg
    20160827_144109.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 286
Zgadzam się, lepsze byłoby to 100%, ale z drugiej str te ściągacze pójdą na bodziaka, nie bezpośrednio na skórę, tyle dobrego...

spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac:)

prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac:)

prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja kupiłam ok 20 tetrowych 100% bawełna i 5 flanelowych, akurat to na tyle mały wydatek i tak powszechnie dostępny, ze można na bieżąco sobie dokupić [emoji846] myśle, ze wlasnie na takie wszelkie ulewania lub do kąpieli sie przydadzą [emoji846] albo na przewijak, zeby położyć. Pewnie bedzie z milion zastosowań [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W ogole to tak wlasnie podsumowałem swoją wyprawkę i brakuje mi juz tylko wanienki, ubranek i artykułów pielęgnacyjnych typowych. Jakoś juz duzo spokojniejsza sie dzięki temu czuje [emoji846]

Z ubranek mam do tej pory tylko 4 bodziaki z Lidla, 2 pary spodenek i bluzeczkę. Wybiorę sie za tydzień po wypłacie do H&Mu resztę ogarnąć [emoji4]

Myśle jeszcze o tej kurce do karmienia babci dany, macie jakieś opinie? Wyglądają cudnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry