reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ooo ja też zapomniałam ! A mam lidla pod nosem ! Pewnie zaraz się wybiorę, może u mnie było mniej chętnych ;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Kupiłam dwie pary spodenek za 25zl, rozm 62/68, byłam pewna, że 100% bawełna, ale jest też elastan, ale tylko w sciagaczach.
O tyle fajne, że szeroki pas na gorze, nie uciskajacy :)
20160827_144025.jpg
20160827_144109.jpg

Załączniki

• 20160827_144025.jpg
    20160827_144025.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 274
  • 20160827_144109.jpg
    20160827_144109.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 282
Zgadzam się, lepsze byłoby to 100%, ale z drugiej str te ściągacze pójdą na bodziaka, nie bezpośrednio na skórę, tyle dobrego...

spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac:)

prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac:)

prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Ja kupiłam ok 20 tetrowych 100% bawełna i 5 flanelowych, akurat to na tyle mały wydatek i tak powszechnie dostępny, ze można na bieżąco sobie dokupić [emoji846] myśle, ze wlasnie na takie wszelkie ulewania lub do kąpieli sie przydadzą [emoji846] albo na przewijak, zeby położyć. Pewnie bedzie z milion zastosowań [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W ogole to tak wlasnie podsumowałem swoją wyprawkę i brakuje mi juz tylko wanienki, ubranek i artykułów pielęgnacyjnych typowych. Jakoś juz duzo spokojniejsza sie dzięki temu czuje [emoji846]

Z ubranek mam do tej pory tylko 4 bodziaki z Lidla, 2 pary spodenek i bluzeczkę. Wybiorę sie za tydzień po wypłacie do H&Mu resztę ogarnąć [emoji4]

Myśle jeszcze o tej kurce do karmienia babci dany, macie jakieś opinie? Wyglądają cudnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry