reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Pokażcie ? A czy ta domieszka nie przeszkadza niby 1%wizkozy w jaoacach bodzi@kach?
Kupiłam dwie pary spodenek za 25zl, rozm 62/68, byłam pewna, że 100% bawełna, ale jest też elastan, ale tylko w sciagaczach.
O tyle fajne, że szeroki pas na gorze, nie uciskajacy
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
O tyle fajne, że szeroki pas na gorze, nie uciskajacy
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Załączniki
cytrusowa85
No fajne tylko ta domieszka. Az 5% ech moje rodzą sie z atopowa skora takze daruje sobie.
A jak w pajacach ma ktoras ?
A jak w pajacach ma ktoras ?
cytrusowa85
Nie no w scuagaczach to ok
A jak pajace?
A jak pajace?
spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac
prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
prosze o pomoc w sprawie PIELUCH "TETROWYCH" I OTULACZY (?), nie wiem ile i jakich pieluch potrzebuje i do czego? sa flanelowe, tetrowe, bambusowe, muslinowe (?), i nie wiem jeszcze jakie... czuje instynktownie ze powinnam z 10 szt kupic (chociazby zeby buziaka otrzec jak uleje) ale ile i jakich o ktore do czego?
LisiaMama
spoko u mnie chyba duzo lidli w miescie i o 15 bylo jeszcze calkiem sporo ale nic nie kupilam. nie moglam sie zdecydowac
Ja kupiłam ok 20 tetrowych 100% bawełna i 5 flanelowych, akurat to na tyle mały wydatek i tak powszechnie dostępny, ze można na bieżąco sobie dokupić [emoji846] myśle, ze wlasnie na takie wszelkie ulewania lub do kąpieli sie przydadzą [emoji846] albo na przewijak, zeby położyć. Pewnie bedzie z milion zastosowań [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
W ogole to tak wlasnie podsumowałem swoją wyprawkę i brakuje mi juz tylko wanienki, ubranek i artykułów pielęgnacyjnych typowych. Jakoś juz duzo spokojniejsza sie dzięki temu czuje [emoji846]
Z ubranek mam do tej pory tylko 4 bodziaki z Lidla, 2 pary spodenek i bluzeczkę. Wybiorę sie za tydzień po wypłacie do H&Mu resztę ogarnąć [emoji4]
Myśle jeszcze o tej kurce do karmienia babci dany, macie jakieś opinie? Wyglądają cudnie.
Z ubranek mam do tej pory tylko 4 bodziaki z Lidla, 2 pary spodenek i bluzeczkę. Wybiorę sie za tydzień po wypłacie do H&Mu resztę ogarnąć [emoji4]
Myśle jeszcze o tej kurce do karmienia babci dany, macie jakieś opinie? Wyglądają cudnie.
reklama
Lucky87
Zaangażowana w BB
Pajace 99% bawełna 1% wiskozaNie no w scuagaczach to ok
A jak pajace?
Body 100% bawełna