reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Zestaw II :)
Przy okazji pytanie - gdzie kupić zimowy kombinezonik dla malucha, w czymś musi przyjechać ze szpitala :) Zamawiacie rozmiar 62 czy większy?
no ja właśnie nie wiem jeszcze trochę poczekam i zobacze jaki duży mały będzie bo jednak z trzy miesiące bedzie musiał służyć taki kombinezon a maleństwo będzie nam rosło w oczach pewnie :) ale ja prawdopodobnie 68 kupię no bo mówię 3 miechy musi służyć tak a lepiej mieć większy ::):)

Przy okazji pytanie - gdzie kupić zimowy kombinezonik dla malucha, w czymś musi przyjechać ze szpitala :) Zamawiacie rozmiar 62 czy większy?

W kazdej sieciowce beda tam gdzie ubranka dla dzueci jak sie sezon jesiemno zimowy zacznie h&M kappAhl smyk Wójcik Zara reserved itp. Ale rowniez w tesco. Tylko ceny kombinezonow z nowych kolekcji np kappAhl Zara czy Wójcik iscyluja w okolicach 250-300. Taniej w Reserved czy Tesco pepco.
Ja mam dwa 62&68

no ja dopiero od płowy września zaczynam szkołę ale słyszałam że warto pójść :)
offtopic...bylam wczoraj na szkole rodzenia i bylam najstarsza:( dobrze ze meza nie mogl bo on ze swoja 44 na karku bylby tam dinozaurem:( wiekszosc w wieku 30 lat.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

offtopic...bylam wczoraj na szkole rodzenia i bylam najstarsza:( dobrze ze meza nie mogl bo on ze swoja 44 na karku bylby tam dinozaurem:( wiekszosc w wieku 30 lat.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja byłam pierwszy raz w sobotę i było z 10-12 par. U mnie raczej było pomieszane, bo i było kilka par koło 40 lat, kilka koło 30 lat i chyba tylko 2 pary gdzie mogli mieć 20 lub niewiele więcej. U wszystkich to pierwsze dziecko.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry