reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Vivi my też myślimy o tym wózku więc jeśli mogę;-)to podpinam się pod Twój wątek.... z miłą chęcią poczytam opinie innym mam :-)

bejbiszon mozesz.Moze jak ktoś zobaczy że kilka osób on interesuje to wyrazi swoją opinie.
05.jpg

Ostatnia edycja:
jeśli chodzi o fotelik 0-13kg, my mamy Recaro Young Profi Plus, a 9-18kg Romer King Plus, oba chawlę i jestem zadowolona, są montowane bez bazy IsoFix. My bardzo dużo jeździmy, więc fotelik musi być bezpieczny.

ja foteliki mam wszystkie Romer i tez jestem bardzo zadowolona
co do tego atlantica wózka mi też się bardzo podoba, ale przeczyłałam jakiś czas temu w opisie, że spacerówka rozkłada się do pozycji "prawie" leżącej , czyli nie do całkiem płaskiej ( dla mnie to ważne) oraz że gondola nie ma podnoszonego oparcia co teraz jest już standardem,
miałam przy Oliwi jeden wózek ( w sumie miała 4 ;-) który miał też spacerówke nie rozkładaną całkowicie na leżąco i szybko go sprzedaliśmy
może dla kogoś to nie ma znaczenia, dla mnie te mankamenty odrzuciły ten model,
poza tym bede szukała wózka z duzą gondolą bo dzidzius sie urodzi w lipcu i do marca chce zeby jezdził w wersji głębokiej, a tylko niektóre wózki na rynku mają tak duże gondole ze dzidzia sie zmieści tak długo ;-(

Huuuura, gdybyśmy były na FB to bym kliknęła Lubię to! :p

Haha! Takie tam... sama prawda. Nigdy nie odbijało mi się głośno i nie odbekiwałam, chyba że po piwku. A teraz! Nie mogę się położyć zanim nie zejdzie ze mnie całe powietrze, zawsze, zawsze głośno. Fizjologia wymyka mi się spod kontroli :-D ?!

Nad wózkiem jeszcze nie myślałam. Na razie oglądam tapety, farby, pościele i łóżeczka.

Kochane, ja mialam dla Mariczki wozek Atlantic ,ale jeszcze z tej starszej wersji kolorystycznej...mialam szaro-turkusowy i bylam meeega zadowolona:))))

Gondolka przestronna, spacerowka super, duzy koszyk na zakupy, pompowane kola....wiecie ja wozilam MALA ZIMA to tylko moim wozkiem moglam jezdzic po zaspach serio:)))

Mielismy taki tylko tak jak pisalam z turkusem:) i naprawde bardzo dobrze nam sluzyl:)

Załączniki

• wozek-baby-design-espiro-atlantic-zielony_0_b.jpg
    wozek-baby-design-espiro-atlantic-zielony_0_b.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Mój mąż w sobote dostał od znajomego fotelik samochodowy 0-13 Maxi-cosi.Mało używany bez wypatkowy tylko nie ma daszkaka i tych ochroniaczy na pasy.Wiec dokupie i troche zaoszczędze bo te foteliki są strasznie droge.

Do góry