reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków

reklama
Witajcie drogie kolezanki!

zapraszam na swoje aukcje w dziale giełda:
https://www.babyboom.pl/forum/sprze...ynki-hustawka-ciuchy-zobacz-koneicznie-65145/

dla kolezanek z bb mam rabat NA WSZYTSKO 5%!!!! wystarczy,ze napiszecie do mnie na maila ze jestescie z bb a rabat zostanie doliczony przy koncowych zakupach!Juz wiele z Was było zadowolonych...na prosbe zainteresowanych moge dac namiary na te z Was,które juz u mnie kupowały...zachecam tez do obejrzenia moich komentarzy na allegro:)

zapraszam serdecznie,mam jeszcze kilka rzeczy do sprzedania!

Ann super ciuszki:) uwierz mi ,ze opatrzy Ci sie ten różowy:) ja na początku mówiłam ,ze Mari nie będzie miała nic różowego, a później praktycznie co drugi ciuszek w takim kolorze:p hahahah

Ann super ciuszki , słodkie )

wkleje dwa wózki które mnie interesują, nadal rozważam zakup jednego z nich ( nie bierzcie pod uwagę kolorów) 40ed404f7009bd90b65bc472a08197d2.jpgemmaljunga edge duo combi - ma wszystko co potrzebne,

oraz navington galeon

Galeon01.jpg ten niby bardzo podobny ale materiały z których jest wykonany takie sobie , no i ten kosz a raczej torba zamykana , nie przekonuje mnie, zawieszenie bardzo fajne

różnica cenowa jest spora .

co myślicie , bo już sama nie wiem

Załączniki

• 40ed404f7009bd90b65bc472a08197d2.jpg
    40ed404f7009bd90b65bc472a08197d2.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 32
  • Galeon01.jpg
    Galeon01.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 25
dzięki za komplementy zakupowe:) jak nie kupowac różowych, skoro nie ma w innym kolorze, a jak są, to z autkami itp.. nakupiłam cała reklamówkę,,,,zastanawiam sie ile właściwie mi potrzeba i jakich ciuszków....????

wózek nam znajomi pożyczają, nie mam pojęcia jak wybrać porządny wózek...ale gdybym miała kasę, na pewno bym zgłębiła temat:)

Siwiutka - my mamy emmaljungę. Dla mnie rewelacja - ale trochę ciężki. Bardzo jesteśmy z niego zadowoleni, aczkolwiek kupiliśmy używany - to jak już pisałam - trafił się nam praktycznie nieużywany :-) Na podróże postaramy się o inny.

Misia a jaki model, ja zachwyciłam się gondolą, że taka duża -spokojnie do marca nią pojeżdżę .

kumpela też ma ale inny model i nie mam realnego porównania, ogólnie też zachwala.

siwiutka, ja miałam emmaljungę i wytrzymała 3 dzieci i naprawdę wózek the best off tylko ciężki. Cały czas jest zresztą i będzie używana w teren, a do auta potrzebuję czegoś lżejszego. Emmaljunga ma super materiały wykończeniowe, świetnie się prowadzi, podbija, jest najlepszym wózkiem w trudnym terenie. I zawsze można ją sprzedać bez problemu.

reklama
Z tego co doczytałam, nasz jest smart duo combi - od edge chyba różni się tym, że nie ma funkcji kołyski w gondoli (po zdjęciu gondoli, mozna bujać na ziemi) - ale nie zależało nam na tym. I czegoś tam jeszcze nie ma. Jest bardzo ładnie wykończony z dbałością o każdy szczegół. Warto przejrzeć aukcje internetowe - nasz jest jeszcze na gwarancji, używana była tylko gondolka. Siedzisko było jeszcze z metkami oryginalnie zapakowane. Wygląda na to, że pojeździli kilka miesięcy. Widziałam kilka razy dobre wózki tej firmy na allegro. My mamy las za domem i drogi gruntowe, więc dla nas ten wózek mimo wagi ok.

Do góry