Toś mnie Mju pocieszyła. Mam nadzieję, że w 40 stopniach nie puści choć do pierwszego założenia. Zresztą majątku nie kosztowała, więc się nie będę martwić.
Aneczko no ja się zastanawiałam czy nie obciąć na pół ale w sumie szkoda. Więc kupię drugi mniejszy
EFE to Cie pociesze bo ja piore w min 60 - a raczej w 90 pościel więc może w 40 nie puści
A ja wykukałam na allegro taka koszulke ale zastanawiam sie czy do szpitala to wypada ale do domu to sobie kupię
Koszulka do karmienia Alles Mama Sweet r.L 40 NEW! (664110547) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny a ze szpitala to sie wychodzi z takim brzuszkiem jak był mniej więcej w 6 miesiącu - przynajmniej ja tak miałam, więc najlepiej sie sprawdzają ciuchy ciążowe jeszcze na wyjście]
KARINCIA jeśli możesz miec dwoje rzeczy w szpitalu to rożek sie bardzo przydaje - ja nie wzięłam i położne kazały dowieść (to na szczęście było jeszcze przed porodem bo najpierw leżałam na patologii). Zaraz po urodzeniu dzidek jest w niego ciasno otulany i się bezpieczniej czuje
Ostatnia edycja: