reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Tak karincia pod warunkiem oczywiscie ze dziecko ma wlosy;-):-D:-DI pytaj pytaj wcale to sie sa glupie pytania po co niepotrzebnie zaopatrywac sie w rzeczy ktore moze w ogole nie beda potrzebne. Mnie kolezanki po kolei obdarzaly zasypka do pupy, wszystkie stoja w nienaruszonym stanie w szafce:eek:

na większości szamponów jest po pierwszym miesiącu życia:)

no ja też czytałam w tych e-bookach moich:-Dze główke dziecka myje się po 3 tygodniach dopiero i sie zdziwiłam...no ale widze ze tak ma byc...ale to chyba o to biega ze nie wolno myć szamponikiem, a mydełkiem mam myc normalnie, tak?

a powiedzcie jak jest z pasami poporodowymi, kupuje centrum materne na allegro(polecam 90 tabl. za 56 zł+9zł przesyłka, wiec się opyla) i przy okazji mysle zeby kupić u tego samego użytkownika taki pas...

tylko te rozmiary!!!

rozmiar S - to 80-90
rozmiar M - 91-100

to jaki mam kupić - rozmiarów S jesli chodzi o odziez to w zyciu bym nie wciągnęła

normalnie mam w pasie jakies 70 cm, wiadomo ze zaraz po ciazy bedzie wieeecej bo teraz jest jakies 100, wiec co ten "S" wziąć?? ale ze co? ze on ściska tylko do 80? dziwne jakies...:eek:

reklama
ja czekam z pasem az bede sie mogla wymierzyc.... kupilam poporodowe gacie jednorazowe i wczoraj cos mnie tknelo... juz mi sa za male ;-(
gatki to grosze ale te pasy troche kosztuja wiec juz nie bede ryzykowala...

Do góry