Chogata
Mama Aluni i Dominika
Wiesz co nie znam się na tym kompletnie ,niektóre połozne odradzają stosowanie pasów bo niby mięśnie brzucha się rozleniwiają .Ja będę go stosowała przy jednoczesnym ćwiczeniu 2x w tygodniu.Moja koleżanka kupiła sobie taki pas niby wszystko było podane wymiary itd.ąle po otrzymaniu go okazało się ,że nie pasuje ,a jak wymienili jej na większy to z kolei zachaczał o biust i jej dodatkowo splaszczał go .Odesłała z rządaniem zwrotu gotówki.kupiła normalnie w sklepie.Tylko tak pisze ku przestrodze może akurat Ci sie uda kupic dobry pas i oby tak było:-)no ja też czytałam w tych e-bookach moichze główke dziecka myje się po 3 tygodniach dopiero i sie zdziwiłam...no ale widze ze tak ma byc...ale to chyba o to biega ze nie wolno myć szamponikiem, a mydełkiem mam myc normalnie, tak?
a powiedzcie jak jest z pasami poporodowymi, kupuje centrum materne na allegro(polecam 90 tabl. za 56 zł+9zł przesyłka, wiec się opyla) i przy okazji mysle zeby kupić u tego samego użytkownika taki pas...
tylko te rozmiary!!!
rozmiar S - to 80-90
rozmiar M - 91-100
to jaki mam kupić - rozmiarów S jesli chodzi o odziez to w zyciu bym nie wciągnęła
normalnie mam w pasie jakies 70 cm, wiadomo ze zaraz po ciazy bedzie wieeecej bo teraz jest jakies 100, wiec co ten "S" wziąć?? ale ze co? ze on ściska tylko do 80? dziwne jakies...
Ona wiem ,że w jakimś sklepie rechbilitacyjnym kupiła najzwyklejszy za 57 zł i jest super zadowolona